HIFK matkaa BK-46:n vieraaksi

Karjaan SISU Arenalla asettuvat keskiviikkona vastakkain BK-46 ja HIFK, joilla on molemmilla alla todella kova ottelu viikonlopulta.

BK-46 tasasi pisteet paikalliskamppailussa SIF:n kanssa ja tästä jäi hiukan kaksijakoiset mietteet. BK oli jo voitossa kiinni, mutta pelasti lopulta matkaansa yhden pisteen aivan viime hetkien tasoituksen myötä.

– Emme olisi tietysti saaneet menettää johtoamme, mutta toisaalta oli todella hienoa saada mukaan piste tällä tavalla, tasoitusmaalin heittänyt Alex Lignell sanoi Västra Nylandille.

HIFK-leirissä ei sen sijaan juuri iloittu, kun tiukka paikalliskoitos Dickeniä vastaan kääntyi päätössekunneilla maalin tappioksi.

Viiden edellisottelun kuntopuntarissa HIFK:lla on kahden voiton (SIF, ÅIFK) lisäksi kaksi tappiota (Cocks, Dicken) sekä tasuri juuri BK:ta vastaan. Karjaalaisten viiden putkesta löytyy HIFK-tasurin lisäksi myös pistejako Siuntiota vastaan ja voitto Dynamosta, sekä tappiot Atlakselle ja Westille.

Joukkueet ovat kohdanneet liigassa jo kahdesti, kun HIFK on ehtinyt isännöidä molemmat kotipelinsä. Ensimmäinen matsi Kalliossa päättyi HIFK:n 34-31 voittoon ja toisessa kohtaamisessa HIFK joutui pistämään kirivaihdetta silmään pelastaakseen BK:n kahden maalin johdon 24-24 tasapeliksi aivan loppuhetkillä. Keskinäisten otteluiden parhaat maalintekijät olivat HIFK:n Nikola Zujic 11 osumalla ja BK:ssa Timmy Thor jopa 18 maalilla.

Sarjataulukossa HIFK on isäntiään kahdeksan pistettä edellä ja taistelee tiukasti paikasta neljän parhaan joukossa. BK puolestaan hakee lispisteitä tehdäkseen selvempää pesäeroa sarjataulukon tyveen.

Pallo pyörähtää peliin SISU Arenalla keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk