HC West metsästää tasalukemaa SIF:aa vastaan

Sarjataulukon kolmonen HC West saa lauantaina Kauniaisten Luolaan vieraakseen kahdeksannella sijalla majailevan SIF:n.

West on pelaamistaan kahdeksasta ottelusta koonnut 12 pistettä ja tämä merkitsee sitä, että lauantaina on ensi kertaa mahdollisuus saavuttaa komea rajapyykki – West on nimittäin vain yhden pisteen päässä tasan 500 sarjapisteestä SM-liigassa.

Kauden avauskierroksella Siuntiossa West vei pisteet maalein 26-22 ja lähtee koitokseen nytkin suosikin asemassa. Kauniaislaiset ovat taipuneet syksyn aikana kärkikaksikolle Cocks ja Dicken vieraissa, mutta voittaneet kaikki muut vastustajat nyt kertaalleen.

SIF matkaa otteluun kuitenkin kohentuneella itseluottamuksella, kun kaivattu kauden avausvoitto viimein irtosi edellisessä ottelussa Dynamo Riihimäen vieraana. Westin päävalmentaja Mikko Koskue varoittaakin aliarvioimasta lauantain vastustajaa.

– Siuntiolla on tukku tulevaisuuden tähtiä, jotka hyvänä päivänä tekevät tuhoa kentällä joukkuetta kuin joukkuetta vastaan. He tulevat keräämään talvella paljon enemmän pisteitä kuin syksyllä, jolloin he kärsivät lukuisista loukkaantumisista, mm. pelinrakentaja Ian Martin oli sivussa pitkään, Koskue sanoo Westin verkkosivuilla.

– Kaikkemme toki teemme että heidän pisteiden keruunsa ei alkaisi vielä lauantaina Luolassa.

Ottelu lauantaina alkaa kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk