HC West hakee finaalisarjan tasoittamista kotonaan

HC West ja Cocks kohtaavat SM-liigan finaalisarjan toisessa ottelussa lauantaina Kauniaisten Luolassa.

Ensimmäisen finaalin keskiviikkona vei hallitseva mestari Cocks varsin vakuuttavan esityksen jälkeen. Cocksi nappasi tukevan otteen pelistä jo alussa, eikä sitä sen jälkeen enää käsistään päästänyt.

Nyt West pääsee kotikentälleen ja hakee finaalisarjan tasoittamista. Mikäli Cocks vie voiton lauantaina, riihimäkeläisillä on mestaruus jo katkolla sunnuntaina kotonaan. Kamppailu on Westin mestaruushaaveiden kannalta siis äärimmäisen tärkeä.

– Tämä ottelu merkitsee kaikkea, tänään Westin on pakko voittaa. Kaikki ottelut finaalisarjassa ovat tärkeitä, mutta tämä on kauden tärkein ottelu, Yle Sportenin asiantuntija Ken Sirenius naulaa asetelmat osuvasti.

Lähtökohdat tiedostetaan hyvin myös West-leirissä. Oman pelaamisen tasoa pitää nostaa keskiviikosta, mikäli Cocks aiotaan tosissaan haastaa.

– Sillä pelillä emme pysty heitä voittamaan, meidän pitää päästä omalle tasollemme, totesi West-luotsi Mikko Koskue Hufvudstadsbladetille.

– Jäimme jälkeen jokaisella osa-alueella ja lähinnä jouduimme jahtaamaan palloa häntä koipien välissä. Lauantaina on kuitenkin uusi ottelu, Koskue valoi uskoa.

Ottelu lauantaina alkaa kello 15.10. Yle TV2 näyttää kamppailun suorana lähetyksenä alkaen kello 15.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk