Dynamo Riihimäki ja BK-46 avaavat kevätkauden

SM-liiga pyörähtää käyntiin jälleen heti MM-karsintojen jälkeen maanantaina, kun kevään ensimmäisessä ottelussa kohtaavat Dynamo Riihimäki ja BK-46.

Dynamo pitää sarjataulukossa perää, mutta on napannut kauden – ja SM-liigahistoriansa – toistaiseksi ainoan voiton juuri BK-46:sta, kun Karjaalta irtosi kahden maalin voitto lokakuussa.

Revanssihengestä ei maanantain ottelun alla kuitenkaan BK-leirissä puhuta.

– En näe asiaa niin, vaan tämä on ottelu joka meidän pitää voittaa. On ihan turha puhua revanssista, sillä vain rakennetaan kaikesta jotain sellaista mitä se ei ole, BK-luotsi Teddy Nordling sanoo Västra Nylandissa.

Karjaalaiset ovat sarjataulukossa sijalla kuusi neljä pistettä Dynamoa korkeammalla. Täysin tyytyväisiä syksyyn BK:ssakaan ei kuitenkaan olla, peli on ailahdellut liikaa.

– Kyse on ollut pienistä asioista ja ennen kaikkea henkinen kantti olisi ehkä voinut olla kovempi. Meidän pitää yksinkertaisesti uskaltaa pelata, eikä pelätä häviämistä, Nordling linjaa.

– Tietyt ottelut ovat olleet hyviä, mutta olemme silti menettäneet pisteitä. Vaikka esitykset ovat vaihdelleet, kaikki ei ole ollut huonoa. Pelaajat ovat myös parantaneet joissain asioissa, mutta aina on varaa parempaan.

Kamppailu Riihimäen urheilutalolla alkaa maanantaina kello 20.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk