Dynamo Riihimäki hakee revanssia Atlas Vantaasta

Dynamo Riihimäki isännöi keskiviikkona SM-liigan ottelussa Atlas Vantaata, joka passitti riihimäkeläiset tylysti ulos Suomen Cupista viikko sitten.

Dynamo ryhdistäytyi kuitenkin cup-tappion jälkeen ja puristi viikonloppuna HIFK:lta pisteen tuloksella 30-30. Viime viikolla vantaalaiset pyörittivät Dynamoa kuitenkin sen verran selvästi cupin ottelussa (33-18), että voimasuhteitten äkillinen heilahdus olisi melkoinen paukku.

– Hyvä, että Dynamo ja HIFK:n tasuri tuli nyt. Nyt pelaajat tajuavat, että on pidettävä silmät auki ja oltava hereillä, Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman sanoi seuran verkkosivuilla.

– Vaikka itse varoitan pelaajia seuraavasta ottelusta selvän voiton jälkeen, sana ei aina mene perille. On selvää, että nyt kotonaan vastaan tulee toisenlainen Dynamo kuin Myyrmäessä. Kunhan kentälle ei mennä takki auki, oma normaalitaso riittää kahteen pisteeseen, Källman lisäsi.

Atlas Vantaa potee pientä pelaajapulaa. Srdjan Maletic joutuu raatamaan lähes koko ottelun viivalla, kun Kenneth Åstrand potee yhä nilkkaansa. Samasta syystä Mikk Vainikkin pelaaminen keskiviikkona on epävarmaa, mikä iskee pelinrakennusosastoon. Toipilaisiin kuuluu yhä myös laitahyökkääjä Stefan Jovanovic, mutta viimeksi kuumeen takia sivussa ollut Nikko Kinos pääsee kentälle.

Joukkueen varakapteeni Åstrand sai maanantaina lääkäriltä aikaisempaa huonompia uutisia vastineeksi sille, että nilkka tuntui jo välillä paranevan.

– Nilkka on vielä kipeä ja turvoksissa, eikä vissiin ole oikein tietoa, mistä lopulta on kyse, Åstrand sanoi.

Ottelu Riihimäen urheilutalolla keskiviikkona alkaa kello 20.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk