Dynamo Riihimäki haastaa tiistaina HC Westin

SM-liigan viikko käynnistyy tiistaina Riihimäen urheilutalolta, jossa Dynamo Riihimäki isännöi HC Westiä.

Dynamo Riihimäki pitää sarjataulukossa perää ja on alkuvuodesta taipunut tappioon BK-46:lle ja Atlas Vantaalle. Edellisessä ottelussa Vantaalla pelissä oli hyviäkin merkkejä, mutta puolustuksen onnistuessa hyökkäyspeli tökki.

– Silloin kun vastustaja saadaan pidettyä 25 maalissa, pitäisi periaatteessa pystyä voittamaan pelejä. Takaheittovoima jäi kuitenkin uupumaan. Heittovoima on meillä sellainen, että se ei ole tässä sarjassa ihan parhaasta päästä. Mutta vähän lisää olisin kaivannut yritystä. Liike puuttui, ja ehkä vähän rohkeuttakin. Olisi pitänyt vaan rohkeammin hyökätä ja yrittää mennä niiden isojen äijien välistä heittopaikkoihin, päävalmentaja Pekka Lappalainen pohti Dynamon verkkosivuilla.

HC West puolestaan vahvistui vuodenvaihteessa ja tämä on näkynyt myös tuloksissa. West on kaatanut edellisissä otteluissaan Dickenin ja Atlas Vantaan ja vahvistanut entisestään asemiaan kärkipäässä.

West lähtee Riihimäelle neljän ottelun voittoputkessa. Minkään näköiselle löysäilylle Westillä ei kuitenkaan ole varaa, vaikka vastaan asettuu ennakkoon heikompi joukkue, sillä ottelu on jo neljäs yhteentoista päivään. Dynamolla viimeisestä ottelusta taas on vierähtänyt melkein viikko, joten uskoisi Dynamon olevan liikkeellä tuoreella jalalla.

Westin suuri kysymysmerkki tällä hetkellä seuran verkkosivujen mukaan lienee maalin suulla kun Albert Georgs on palannut treenivahvuuteen mutta ei ollut kokoonpanossa vielä lauantain Atlas-ottelussa. Seisoi maalilla kuka tahansa niin Westin on oltava hereillä aina alkuvihellyksestä lähtien.

Dynamo ja West ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen. Marraskuussa Kauniaisissa numerot olivat 25-16 Westin eduksi.

Ottelu tiistaina alkaa kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk