Dicken ja HC West hakevat toista voittoaan

Dickenin ja HC Westin välieräsarja jatkuu maanantaina kahden vierasvoiton jälkeen kolmannella kohtaamisella.

West haki ensimmäisessä välieräottelussa jatkoaikavoiton Pirkkolasta, mutta Dicken kuittasi perjantaina puntit tasoihin ottamalla voiton Kauniaisissa. Näin ollaan siis tavallaan lähtöruudussa, kun edessä on kolmas välieräottelu Pirkkolassa.

West näytti perjantaina kotonaan vahvemmalta ottelun alussa, mutta hyvä ote katosi ja Dicken nousi takaa voittoon. Dicken otti voitollaan samalla kotiedun takaisin itselleen.

– Kotiedulla ei tässä sarjassa ole niin suurta merkitystä. Matka on lyhyt kannattajillekin ja molemmat saavat varmasti yleisön tuen vieraspeleissäkin, West-luotsi Mikko Koskue totesi jo ennen välieräsarjaa.

Kahdessa ensimmäisessä välierässä on nähty ehkä yllättävänkin paljon maaleja. Keskiviikkona varsinaisella peliajalla osumia syntyi 48 ja perjantaina Kauniaisissa peräti 57. Toisaalta ensimmäisen kohtaamisen loppupuoli ja etenkin jatkoaika osoittivat, että joukkueet osaavat myös puolustaa.

Ottelu Pirkkolassa alkaa maanantaina kello 19.15.

Pelatut ottelut:
Ke 19.4. Dicken – HC West ja. 25-26 (24-24, 13-15)
Pe 21.4. HC West – Dicken 27-30 (16-14)

Finaaliin kolmella voitolla.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk