Dicken hakee paluuta voittouralle ÅIFK:ta vastaan

Viikolla kauden ensimmäisen tappionsa Cocksin vieraana kärsinyt Dicken isännöi lauantaina ÅIFK:ta.

Vahvasti kauden avannut Dicken jäi pahasti Cocksin jalkoihin ja päävalmentaja Björn Monnberg luotsanneekin kentälle sisuuntuneen ryhmän.

ÅIFK:lla on puolestaan edellisestä ottelusta vierähtänyt jo reilu pariviikkoinen. Tuolloin turkulaiset kokivat saman kohtalon kuin Dicken kärsittyään selkeän tappion Cocksille. Cocks-ottelu toi selkeästi esille myös sen, että turkulaisten hyökkäyspeli on pelottavan paljon kaksikon Topias Laine – Andreas Nyström varassa. Kaksikko tehtaili Cocksia vastaan peräti 22 joukkueen 25 maalista.

– Ongelmana on se, että meillä on liian vähän pelaajia, jotka pitkässä juoksussa voivat haastaa tällaisen vastustajan. Totta kai toivoisin, että useampi pelaaja pystyisi ottamaan vastuuta hyökkäyksessä, ÅIFK-luotsi Besim Qerimi sanoi Åbo Underrättelserille.

Tasaisempaa sen sijaan on Dickenin leirissä, missä maalinteko on jakaantunut selkeästi tasaisemmin. Ottelu on sikäli todella merkityksellinen molemmille, sillä joukkueet kohtaavat jo ensi viikon keskiviikkona Suomen Cupin puolivälieräottelussa, ja asetelmia siihen otteluun haetaan varmasti lauantaina Pirkkolassa.

Selvästä Cocks-tappiosta huolimatta Dickenin puolustus on alkukaudesta toiminut erittäin hyvin, joten melkoinen haaste ÅIFK:lla jälleen lauantaina hyökkäyspelin suhteen on.

Kamppailu Pirkkolassa vihelletään käyntiin lauantaina kello 16.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk