Dicken avaa keväänsä kotona SIF:aa vastaan

Dicken avaa kevään osaltaan lauantaina, kun uuden vuoden voitolla ÅIFK:sta aloittanut SIF saapuu vieraaksi Pirkkolaan Ylen suorana esittämässä ottelussa.

Kummankin joukkueen pelaajia on nähty tauon aikana edustustehtävissä. Päävalmentaja Kaj Kekin uudessa maajoukkueohjelmassa on monta tuttua Dickenläistä mukana, mutta myös vino pino SIF-pelaajia, kun Theo Westerlund, Ian Martin, Vincent Voutilainen sekä Siuntion tuorein huippukaappaus, Oliver Helander, joka palaa Suomen kentille Ruotsista, Alingsåsista ovat matkustaneet maajoukkueen mukana.

SIF, joka on alisuorittanut koko alkukauden, on saavuttanut vasta kaksi voittoa, viimeisin keskiviikkona ÅIFK:ta vastaan, jonka kanssa he jakavat liigan seitsemännen sijan, takanaan ainoastaan Dynamo Riihimäki. Dickenin verkkosivujen mukaan on kuitenkin selvää että siuntiolaiset parantavat loppukautta kohden, joten on äärimmäisen tärkeää keskittyä hyvin lauantain otteluun, sillä hurmioitunutta siuntiolaislaumaa vastaan on todella hankala pelata.

– Tästä on hyvä jatkaa etenkin kun saamme mukaan pelaajia, jotka nyt puuttuivat kokoonpanosta, SIF-luotsi Kaj Hagman totesi Västra Nylandille kevään avausvoiton jälkeen.

Joukkueet ovat kohdanneet kuluneen kauden aikana kahdesti, ja molemmat ottelut ovat päättyneet lauttasaarelaisten selkeään voittoon. Lauantain ottelusta on kuitenkin odotettavissa selkeästi tiukempi ottelu.

Dicken tulee joka tapauksessa olemaan ennakkosuosikki lauantaina, eikä mikään muu kuin voitto tyydytä lauttasaarelaisia. Kotiyleisön kannustus on aina tärkeää, varsinkin kun edellisestä ottelusta on jo kulunut useita viikkoja, eikä joukkue ole päässyt harjoittelemaan kunnolla yhdessä maajoukkuetapahtumien vuoksi. Tämä toki koskee myös siuntiolaisia.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 17.05. Suora lähetys ottelusta Yle TV2:lla ja Yle Areenassa alkaen kello 17.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk