Cocks siipirikkoisena BK-46:n vieraaksi

Viime keskiviikkona Suomen Cupin puolivälierissä vastakkain olleet BK-46 ja Cocks kohtaavat toisensa uudelleen vain viikkoa myöhemmin, tällä kertaa SM-liigan ottelussa Karjaalla.

Cocks oli viime viikolla joukkueista selkeästi parempi ja vei Cupin jatkopaikan reilulla 41-31 -voitolla. Välieräpaikan lisäksi jäi ottelusta kuitenkin käteen myös ikäviä loukkaantumisuutisia.

Viime aikoina erinomaiseen pelivireeseen päässyt pelintekijä Viktor Kovalenko loukkasi Cup-kamppailun tiimellyksessä sormensa ja joutui jättämään pelin kesken. Tutkimuksissa sormesta löytyi paha murtuma, joka vaatii leikkaushoitoa. Vamma pitää Kovalenkon ainakin kaksi kuukautta sivussa pelikentiltä ja jättää ammottavan aukon Cocksin pelinrakentajaosastolle. Kun Andreas Rönnbergkään ei vielä aikoihin ole paluuta tekemässä, jää suuri vastuu Kristian Janssonin harteille.

Kaiken lisäksi Kovalenko ei suinkaan ollut ainoa ottelussa loukkaantunut Cocksilainen. Myös huonosta onnesta läpi syksyn kärsinyt Andrei Kaliarovich koki jälleen kovia. Edellisenä viikonloppuna Kehrassa valkovenäläinen satutti kyynärpäätään ja tällä kertaa oli vuorossa olkapää. Kaliarovichin käsi on kuvattu, mutta vamman laadusta ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa.

Epäonnesta huolimatta Cocks matkaa Karjaalle jälleen suurena ennakkosuosikkina. Viime kaudella vaivanneen loukkaantumiskierteen välttäminen onkin tällä hetkellä Cocksin valmennusjohdon suurimpana huolenaiheena.

BK-46 ammensi kuitenkin itseluottamusta viikonloppuna, kun ÅIFK kaatui hiukan epätasaisesta pelaamisesta huolimatta suhteellisen selkein numeroin ja rohkaisevaa oli ennen kaikkea vastustajan pitäminen alle 20 maalissa.

Ottelu SISU Arenalla vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk