Cocks saa HIFK:n vieraakseen

Kahden ja puolen viikon taukoa Cocksin osalta viettänyt käsipallon SM-liiga jatkuu jälleen keskiviikkona, kun vielä pari päivää pidempään paussia viettänyt Helsingin IFK saapuu Riihimäelle.

Keskiviikkoillan ottelussa kohtaa kaksi varsin hyvin kautensa aloittanutta joukkuetta. Cocks johtaa edelleen sarjaa neljällä voitollaan neljästä ottelusta ja vasta kolme peliä pelannut HIFK on kahdella voitollaan ja yhdellä niukalla maalin tappiollaan sarjassa neljäntenä.

Cocks on tehnyt selvää jälkeä alkukaudella voittaen tähänastiset ottelunsa keskimäärin yli 13 maalin erolla ja maaleja riihimäkeläiset ovat latoneet pitkälti yli 30 ottelua kohden. HIFK:n puolustus on kuitenkin ollut hyvässä vireessä kauden alussa ja omiin on uponnut keskimäärin vain 21 palloa ottelua kohden.

Vaikka Cocks ja HIFK kohtaavat nyt ensimmäisen kerran kuluvan kauden SM-liigassa, ei kyseessä suinkaan ole joukkueiden ensimmäinen keskinäinen ottelu kesätauon jälkeen. Kilpakauden alla pelattujen kahden harjoituspelin perusteella Cocks lähtee keskiviikon otteluun todella suurena ennakkosuosikkina. Se voitti elokuun puolivälissä pelatuissa otteluissa ensin Riihimäellä suurinumeroisesti 39-20 ja seuraavana päivänä Helsingissä vielä tylymmin lukemin 21-42. Paljon on kuitenkin vettä ehtinyt virrata Vantaassa sitten noiden otteluiden ja aivan samanlaista ilotulitusta tuskin kukaan kummassakaan leirissä enää odottaa.

Kahden rauhallista ottelutahtia viimeiset viikot viettäneen joukkueen kohtaamisessa suurimmaksi kysymykseksi nousseekin kummankin ryhmän kohdalla se, onko pelikunto nyt herkistelty viimeisen päälle kuntoon vai onko jalat kenties treenattu tauon aikana totaalisen tukkoon?

Cocksin ainoa lähiaikojen ottelu viime viikolla Suomen Cupissa ei ainakaan sujunut parhaalla mahdollisella tavalla, vaikka voitto ja jatkopaikka Kauniaisten luolasta lopulta irtosikin. Jo edellisellä viikolla oman jatkopaikkansa varmistanut HIFK selvisi sen sijaan huomattavasti helpommalla iltapuhteella, kun se löi helposti kotikentällään Paraisten I-divisioonajoukkueen.

Keskiviikkoiltana selviää kumpi päävalmentajista, Cocksin Kaj Kekki vai HIFK:ta luotsaava ex-cocksilainen Toni Kallio, on saanut joukkonsa viritettyä parempaan iskukuntoon.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk