Cocks saa Atlas Vantaan vieraakseen

Cocks kohtaa viikon toisessa SM-liigan kotiottelussaan lauantaina Atlas Vantaan.

Cocks kärsi viikolla kauden toisen pistemenetyksensä, kun BK-46 haki Riihimäeltä pisteen matkaansa. Päävalmentaja Kaj Kekin mukaan alla ollut raskas viikko näkyi selvästi otteissa ja nyt jää nähtäväksi onko muutama päivä tuonut terävyyden takaisin Cocksin miehistöön.

– Voi olla, että Cocks tulee nyt kovemmin. Tosin en tiedä, millaisella miehistöllä se tulee, kun joukkueella on ollut loukkaantumisia, Atlas Vantaan Heikki Laitinen miettii seuran verkkosivuilla.

Atlas Vantaa lähtee Riihimäelle kolme perättäistä tappiota niskassaan. Atlaksen tehomiehiin viime otteluissa kuulunut Laitinen ei vaivu synkkyyteen. Päinvastoin. Toiveikkuutta antaa Cocksin keskiviikon yllättävä tasapeli BK-46:tta vastaan ja vantaalaisten kyky venyä altavastaajana.

– Muistettakoon vaikkapa viime kotiottelu (20-25 tappio vasta loppuhetkillä) ja West-ottelu (24-25). Meidän pitäisi saada loppuun asti sama henki päälle kuin Westiä vastaan, 300. liigamaalin rajan viime ottelussa rikkonut Laitinen sanoi.

Totta onkin – kuten Laitinenkin mainitsi – Atlaksen peli on ollut välillä melkoista puuroa alempana olevia vastaan, ennen kuin lopullinen ratkaisu on saatu aikaan.

– Voimme lähteä matsiin rennosti ilman paineita, Laitinen sanoi.

Cocks – Atlas Vantaa Riihimäen urheilutalolla lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk