Cocks isännöi SIF:aa keskiviikkona

SM-liigan keskiviikkoilta käynnistyy Riihimäen urheilutalolta, jonne sarjakärki Cocks saa vieraakseen SIF:n.

Cocks pelasi viikonloppuna kovatasoista kansainvälistä Riihimäki Cupia, jossa vyölle kertyi kolme ottelua ja roppakaupalla arvokasta kokemusta.

– Kyllä näitä pelejä on aina mukava pelata, niin pelaajien kuin valmentajienkin. Ensimmäisessä ottelussa otimme hienon voiton norjalaisista. Kahdessa jälkimmäisessä aloitimme huonosti, mutta paransimme loppua kohden, Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki sanoi seuran verkkosivuilla.

– Pakkikalustomme joutui vähän turhan koville, kun pelaajia oli niin paljon poissa. Kokonaisuutena kuitenkin oikein hyvä suoritus joukkueelta.

Nyt edessä on jälleen SM-sarjan ottelu, kun SIF saapuu Riihimäelle. Cocks avasi kevään sarjapelien osalta vakuuttavalla vierasvoitolla HIFK:sta. SIF puolestaan on ehtinyt pelata jo kaksi ottelua: ÅIFK kaatui selvin numeroin, mutta viimeksi Dicken oli liian vahva hyvästä taistelusta huolimatta. Mielenkiintoinen asia siuntiolaisittain oli Oliver Helanderin debyytti. Ruotsista palannut maajoukkuemies voi olla melkoinen jokeri SIF:lle vielä kevään mittaan.

Ottelun ennakkosuosikista ei silti ole epäselvyyttä, sillä Cocks painaltaa sarjakärjessä vakuuttavasti. Riihimäkeläisten suosikkiasemaa korostaa vielä joukkueitten edellinen kohtaaminen, joka päättyi lokakuun alussa Siuntiossa Cocksin voittoon peräti 20 maalin erolla.

– He ovat pykälää muiden edellä. Meidän osaltamme kyse on siitä, että pelaamme hyvän 60-minuuttisen ja katsomme miten pitkälle se riittää, SIF-luotsi Kaj Hagman luonnehti Hufvudstadsbladetille.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk