BK-46 jatkamaan nousuvirettään ÅIFK:n vieraana

SM-liigaviikonloppu käynnistyy jo lauantaina alkuiltapäivästä Turusta, jossa ÅIFK saa vieraakseen vahvoja otteita viime aikoina esittäneen BK-46:n.

ÅIFK on taistellut miehistövaikeuksien kanssa koko alkuvuoden ja tämä on näkynyt myös tuloksissa. Ohuella ja kokemattomalla joukkueella tappiota on tullut ajoittain selkeinkin numeroin, eikä suurta valoa tunnelin päässä pelaajatilanteen osalta ole näkyvissä.

BK-46 on puolestaan kevään kynnyksellä löytänyt hyvän vireen. HIFK kaatui kotona melkoisessa jännitysnäytelmässä ja viikolla karjaalaiset puristivat pisteen sarjakärki Cocksin vieraana.

– Kun ajattelee sarjatilannetta, se oli varmasti kauden paras ottelumme tähän mennessä, BK-luotsi Teddy Nordling summasi Västra Nylandille.

Nordling painotti samaan hengenvetoon, että mihinkään leijumiseen joukkueella ei ole lainkaan varaa.

– Nautimme tästä [tuloksesta] nyt, mutta perjantain harjoituksissa kaikki pitää nollata. Joukkueenjohdon tehtävä on pitää huoli siitä, että pelaajat tulevat lauantain vierasotteluun ÅIFK:ta vastaan parhaalla mahdollisella asenteella, Nordling painotti.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa kamppailussa kauden avauskierroksella ja BK vei tuolloin pisteet niukasti 33-31. Marraskuussa Karjaalla BK:n voittolukemat puolestaan kirjattiin 25-18.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa lauantaina kello 14.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk