BK-46 ja ÅIFK taistelevat pisteistä Karjaalla

BK-46 ja ÅIFK pyrkivät tekemään pientä pesäeroa sarjataulukon häntäpäähän joukkueitten kohdatessa lauantaina Karjaan SISU Arenalla.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella Turussa ja BK-46 vei tuolloin niukan voiton kahden maalin erolla. Tämän jälkeen BK kärsi neljä tappiota peräjälkeen, mutta vire on sen jälkeen kääntynyt parempaan suuntaan.

– Ei pelimme vielä parasta mahdollista ole, mutta minusta olemme matkalla oikeaan suuntaan. Pelaajat ottavat enemmän vastuuta, ovat rohkeampia ja luovempia. Juuri nyt tuntuu aika hyvältä, päävalmentaja Teddy Nordling sanoi viikon cup-ottelun jälkeen Västra Nylandille.

– Pieni tumma pilvi tuli Robin Karlssonin loukkaantumisen myötä, mutta toivon ettei se ole mitään vakavaa.

ÅIFK:lla on alla selvät tappiot kärkikaksikolle Cocks ja Dicken. Pussissa olevat kolme pistettä ovat tulleet kotiotteluista Dynamo Riihimäkeä ja SIF:aa vastaan. Loukkaantumishuolia tuli myös ÅIFK:lle cupin välierässä viikolla, kun Andreas Nyströmin ohella nuoren joukkueen kantaviin voimiin kuuluva Topias Laine loukkasi nilkkansa.

– Laineen joutuminen sivuun tietysti huolettaa. Meillä ei oikein olisi tällä hetkellä varaa uusiin loukkaantumisiin, päävalmentaja Besim Qerimi harmitteli Åbo Underrättelserin mukaan.

Ottelu SISU Arenalla vihelletään käyntiin lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk