BK-46 isännöi vahvistunutta HC Westia

Kevään voitolla avannut BK-46 saa lauantaina vieraakseen ensimmäisen ottelunsa joulutauon jälkeen pelaavan HC Westin.

BK otti viikonloppuna vierasvoiton Dynamo Riihimäestä ja sai näin hyvän alun kevääseen ja revanssin syksyn tappiostaan. Nyt vastus on kuitenkin ennakkoon luokkaa kovempi.

HC Westin miehet palaavat joulu- ja maaottelutauolta erittäin mielenkiintoisissa merkeissä kun Paavo Brummer ja Topias Laine tekevät ensiesiintymisensä Westin paidassa. Brummer kommentoi ensi askeleita Westissä seuraavasti Westin verkkosivuilla.

– Hyvältä on tuntunut ja joukkueessa on otettu hyvin vastaan. Heti ensimmäisistä treeneistä on huomannut miksi West on taas Liigan kärkikahinoissa mukana. West debyytti kyllä hieman jännittää mutta pieni jännitys on vaan hyvä juttu. Peleistäkin on kulunut jo noin kuukausi joten kiva on päästä taas pelaamaan. En oikein tiedä mitä ensimmäisestä pelistä voisi odottaa mutta sen tiedän että voittoa lähdetään Karjaalta hakemaan.

HC Westillä viime ottelusta on vierähtänyt reilu kuukausi. Päävalmentaja Mikko Koskue kommentoi tauolta paluuta seuraavanlaisesti.

– Innolla odotetaan että päästään taas pelaamaan. Pelituntuma on tietysti pieni arvoitus, sillä viimeisistä pelistämme on kulunut jo 6 viikkoa. Karjaalla sen sijaan on peli alla sunnuntailta, senkään takia emme saa yhtään aliarvioida heitä. Viime viikot monta pelaajaamme ovat olleet maajoukkueen mukana, sekin asettaa aina oman haasteensa treenaamiseen joukkueena.

– Tauolla ollaan kuitenkin treenattu hyvin ja erittäin luottavaisena lähdetään kohti kevättä. Tällä hetkellä lasaretissa on hiljaista ja loukkaantuneet ovat palanneet treenivahvuuteen, mikä antaa meille paljon enemmän vaihtoehtoja kuin mitä meillä oli suurimman osan syksyä.

Lokakuussa Kauniaisissa West oli selkeästi edellä kaataen BK:n maalein 32-16.

Ottelu SISU Arenalla vihelletään käyntiin lauantaina kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk