BK-46 isännöi Dickeniä keskiviikkona

Hyvään kevätvireeseen päässyt BK-46 saa keskiviikkona jälleen tiukan haasteen, kun sarjataulukon kakkonen Dicken saapuu vierailulle Karjaalle.

BK on noussut taistelemaan Atlas Vantaan kanssa viidennestä sijasta, mutta sen enempää sarjatilannetta karjaalaiset eivät kuitenkaan lähde vilkuilemaan.

– Ajamme omaa kilpailuamme ja on ihan tarpeetonta tuhlata energiaa muiden joukkueitten otteluiden miettimiseen tässä vaiheessa. Fokus on täysin omissa otteluissamme ja otamme ne yksi kerrallaan, BK-luotsi Teddy Nordling painotti Västra Nylandille.

Dickenin alkuvuosi on ollut hiukan epätasainen, mutta edellisottelussa ÅIFK:n vieraana lauttasaarelaiset paukuttivat voittomarginaaliksi yli 20 osumaa ja osoittivat olevansa vielä kova luu kevään otteluissa. Tämä tiedetään myös Karjaalla.

– Varmasti keskiviikkona tulee tiukkaa, sillä Dicken tapaa olla meille vaikea vastustaja, Nordling myönsi.

Vastaava ottelu syyskuussa päättyi 22-32 Dickenin voittoon ja Pirkkolassa marraskuun lopulla Dicken pisti vielä paremmaksi voittaen 34-20. BK toisaalta seilaa nyt neljän ottelun tappiottomassa putkessa ja on viime viikkoina kaatanut HIFK:n ja hakenut pisteen sarjakärki Cocksin vieraana.

Ottelu SISU Arenalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk