Atlas Vantaa ja SIF kohtaavat Myyrmäessä

Atlas Vantaa ja SIF taistelevat pisteistä keskiviikkona Myyrmäen urheilutalolla.

Atlaksella on takana kova taisteluottelu Westiä vastaan ja maalin tappio 24-25. Westin voitto tiesi sitä, että runkosarjan kolmas sija karkasi entistä kauemmaksi, ja loppukauden päätavoite on HIFK:n syrjäyttäminen neljänneltä sijalta.

Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman ottaa SIF:n erittäin vakavasti.

– SIF on arvaamaton ja erittäin varteenotettava vastustaja sijoituksesta huolimatta (seitsemäs ja vain kuusi pistettä). Tuntuu, että joukkue on aivan väärällä sijalla, Källman sanoi vantaalaisten verkkosivuilla.

SIF:n takamiehistössä on neljä nuorta ja kookasta 1996 tai 1997 syntynyttä miesten maajoukkuepelaajaa, Helanderin lisäksi Theo Westerlund, Ian Martin ja Vincent Voutilainen.

– Meillä ei ole yhtään kenttäpelaajaa oikein lähelläkään miesten maajoukkuepaikkaa, Källman sanoi.

SIF oli viime kaudella Atlakselle kiitollisin vastustaja ja ainoa, jonka vantaalaiset kukistivat joka ottelussa: SM-liigan runkosarjassa kolmesti ja Suomen cupissa kerran. Sama tahti jatkui tämän kauden ensimmäisessä liigakohtaamisessa marraskuussa Myyrmäessä: 32-25.

Keskiviikkona tilanne on täysin uusi, ja muutoksen suurin syy on Oliver Helander, Suomen suuri käsipallo- ja keihäänheittolupaus, joka joulukuussa Ruotsista palattuaan valitsi karjaalaisia kuohuttaneella siirrolla Siuntion. Helander on oma lukunsa myös Källmanin papereissa.

– Hänen heittonsa lähtevät kaukaa, korkealta, kovaa ja tarkasti. Hänelle ei saa antaa tilaa.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman vastaa kohteliaisuuteen kohteliaisuudella ja odottaa keskiviikolta kovaa iltapuhdetta.

– Hienoa että nuoret pelaajamme pääsevät mittelemään osaamistaan sellaista joukkuetta vastaan jossa on näin paljon kansainvälistäkin osaamista. Kun lisäksi valmennuspuolella on viime kaudesta tapahtunut merkittävä muutos Micke Källmanin hypättyä ruoriin, on odotettavissa fyysinen ja taktisesti haastava vastus.

– Kovan HC Westin haastaminen heidän kotiluolassaan edellisellä kierroksella on hyvä todiste siitä että vantaalaiset ovat vahvassa vedossa ja voivat olla kovaa valuuttaa kevään loppupeleissä, Hagman kehuu vastustajaa SIF:n verkkosivuilla.

Ottelu vihelletään käyntiin keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk