Atlas Vantaa ja HIFK ratkaisevassa puolivälieräottelussa

Atlas Vantaa ja HIFK ratkaisevat SM-liigan viimeisen välieräpaikan kohtalon keskiviikkona viidennessä puolivälieräkohtaamisessaan.

Ottelusarja on tilanteessa 2-2 ja yksi ratkaisun avaimista keskiviikkona piilee siinä millaiset joukkueet saadaan jalkeille. Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källman ei tämän myötä sen kummemmin halua spekuloida ratkaisuottelua.

– Paljon merkitsee se, keitä me ylipäänsä saamme kentälle, Källman sanoi vantaalaisseuran verkkosivuilla.

– Se nähdään vissiin vasta alkulämmittelyssä.

Viime ottelusta Atlas Vantaalta puuttuivat Heikki Laitinen ja Erkka Näntö, ja maanantaina Mikk Vainikk ja Milos Maksimovic joutuivat jättämään pelin kesken.

Ongelmia on myös HIFK:lla. Sivussa ovat olleet maajoukkuerenkaaseen kuuluva Alexander von Numers ja Henri Storsjö, ja maanantaina listalle tuli Jasper Heino.

Atlas Vantaa pääsee hakemaan ratkaisua kotikentällään ja kotietu on sarjassa ollut tähän saakka rikkumaton. Onko se ratkaiseva tekijä myös keskiviikkona?

– Vaikea sanoa…Onhan kotietu aina jotain, kun joukkueet ovat tottuneet harjoittelemaan omalla kotikentällään ja hioneet pelinsä sen mukaan, Atlas Vantaan kapteeni Tuomas Laitinen miettii.

Ottelu Myyrmäen urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Pelatut ottelut:
Atlas Vantaa – HIFK 22-18
HIFK – Atlas Vantaa 28-21
Atlas Vantaa – HIFK 23-18
HIFK – Atlas Vantaa 25-22

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk