Atlas Vantaa ja Dicken pronssitaistossa

Taistelu SM-liigan pronssimitaleista kaudella 2015-16 alkaa tiistaina, kun Atlas Vantaa ja Dicken kohtaavat ensimmäisessä pronssiottelussa.

Dickenin on tänä vuonna tyydyttävä pronssimitalipeleihin, kun HC West oli semifinaaleissa vahvempi otteluvoitoin 3-1. Pronssiotteluissa vastaan asettuu siis Atlas Vantaa, joka hävisi välierissä Cocksille suoraan kolmessa ottelussa.

Dicken oli joukkueiden välisissä runkosarjapeleissä niskan päällä voittaen kaikki kolme kohtaamista, mutta Atlaksella on taatusti motivaatiota taistella mitalista, kun niitä ei ole muutamaan vuoteen päästy juhlimaan Myyrmäessä. Dickenillä taas ei ole mitään kiinnostusta katkaista mitaliputkeaan, joten tiukat ottelut ovat odotettavissa.

Atlas Vantaa on suurimman osan kaudesta kärsinyt epätasaisista otteistaan, mutta sai pudotuspeleihin pelinsä kuntoon, siitä osoituksena HIFK:n tiputtaminen puolivälierissä viidessä ottelussa. Dicken taas voitti SIF:n suoraan kolmessa ottelussa puolivälierissä ja HC Westiä vastaan kirvelevästi hävisi kaksi peliä vain maalin erolla, joista toinen vielä jatkoajan päätteeksi.

Pronssimitalin kohtalo ratkeaa kaksiosaisessa ottelusarjassa, jossa yhteismaalit ratkaisevat kumpi joukkue juhlii kauden päätteeksi.

Ensimmäinen osaottelu pelataan tiistaina Myyrmäessä alkaen kello 18.30, toinen ja ratkaiseva peli pelataan Pirkkolassa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk