Atlas Vantaa isännöi keskiviikkona HC Westia

Viime kauden päätteeksi pronssitaistossa kohdanneet Atlas Vantaa ja HC West kohtaavat ensi kertaa tällä kaudella keskiviikkona Myyrmäessä.

Viime kauden neljänteen sijaan parannusta yrittävän Atlas Vantaan uusi kausi on ollut perin kaksijakoinen. Kotiottelut ovat päättyneet voittoon (ÅIFK ja BK-46), kun taas kaksi vierailua kovien vastustajien luona (Cocks ja Dicken) ovat tuottaneet tappion.

Keskiviikkona Myyrmäkeen tulee pronssit vantaalaisten nenän edestä viimeksi napannut West, liigan tämänhetkinen kolmonen kahdeksalla pisteellä. Kaksi ottelua vähemmän pelannut Atlas Vantaa on viidentenä neljällä pinnalla.

Ottelun ehdoton avainkysymys on, miten Atlas pysäyttää vieraitten tehokaksikon Richard Sundberg – Miro Koljonen, joka on tehtaillut 59 maalia, Sundberg maalipörssin nelosena 33 ja Koljonen vitosena 26.

Atlas Vantaan päävalmentaja Mikael Källmanhan valmensi vuosikaudet menestyksekkäästi Westiä, joten hän tuntee joukkueen metkut. Källmanin päällimmäinen tavoite on vauhdin poisottaminen tehokaksikolta. Vantaalaisilla on parin viikon ottelutauko liigassa, ja hieman tuntumaa tuli viime viikon cupvierailusta Grania vastaan (35-11).

– Ainakin on varmaa, ettemme ota niin ylhäältä kiinni kuin Grania vastaan, Källman sanoi Atlas Vantaan verkkosivuilla.

Ottelu nähdään myös VeikkausTV:ssä. Veikkauksen asiakaskortilla kassalta irtoaa kaksi pääsylippua yhden hinnalla.

Tulevana viikonloppuna miesten maajoukkue kohtaa Kreikan Kauniaisissa 31.10. klo 18.00 ja Riihimäellä 1.11. klo 15.00. Mukana maajoukkueessa on Atlas Vantaasta Sebastian Säkkinen (ensimmäisessä ottelussa) ja kolme pelaajaa HC Westista.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk