Atlas Vantaa avaa kevätkauden Dynamo Riihimäkeä vastaan

Puolentoista kuukauteen venähtänyt tauko päättyy Atlas Vantaalta vihdoin, kun keskiviikkona vastustajaksi tulee SM-liigan jumbo Dynamo Riihimäki.

Vantaalla muistetaan hyvin kuinka Dynamo viime visiitillä kiusasi kotijoukkuetta pahasti marraskuun lopussa. Oltuaan tauolla neljän maalin tappioasemassa sinivalkoiset onnistuivat kääntämään numerot 28-24:ään.

Muut SM-liigan joukkueet pääsivät tositoimiin jo viime viikolla ja viikonloppuna. Dynamo Riihimäki avasi kevään kotiottelulla BK-46:tta vastaan ja joutui taipumaan tappioon maalein 23-30.

Atlas Vantaa on yhä viidentenä sarjataulukossa viiden pisteen päässä HIFK:sta ja HC Westistä. Takaa-ajoasemissa olevalla Atlaksella on kaksi ottelua vähemmän pelattuna kuin HIFK:lla ja yksi vähemmän Westiin verrattuna.

Kevään kamppailuihin Atlas Vantaa on valmistautunut harjoittelemalla tiiviisti niin kuntopuolta ja peliasioita.

– Kovaa on menty, joskin sairastelut ovat haitanneet jonkin verran. Pitkän tauon jälkeen pelin sujuminen on aina kysymysmerkki, ja vasta ottelussa nähdään, miten peli kulkee, päävalmentaja Mikael Källman sanoi Atlas Vantaan verkkosivuilla ja lisäsi, että toivoo joukkueelta loppukaudelle tasaisempia esityksiä ainaisen ailahtelun sijaan.

– Kun pelimme kulkee, sellaisella esityksellä voimme ottaa pisteitä joka joukkueelta, Källman sanoi.

Keskiviikkoillan mielenkiintoisin nimi on vasenkätinen takamies Mirza Mimic. Cocksista lainassa oleva mies pelaa ensimmäisen ottelunsa sinivalkoisten riveissä.

– Hän on hyvä lisä meille. Hän pystyy pelaamaan kakkospaikalla ja myös keskellä, Källman sanoi.

Pitkin kautta Atlas Vantaan pelaajilla on ollut ties minkämoisia kremppoja, eikä nytkään saada koko porukkaa kentälle. Muutama kysymysmerkki on vielä. Varmaa on, että sentteri Srdjan Maletic on sivussa korvatulehduksen takia. Yhtä varmaa ja ilahduttavaa on, että marraskuun alusta lähtien sivussa ollut Kenneth Åstrand on toipunut nilkkavammastaan ja tuo voimaa viivalle molemmissa päissä.

Ottelu Myyrmäessä alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk