ÅIFK ja Dynamo Riihimäki kuuden pisteen ottelussa

Taistelu viimeisestä pudotuspelipaikasta kulminoituu pitkälle sunnuntaiseen ÅIFK:n ja Dynamo Riihimäen kohtaamiseen.

Kaksikko miehittää sarjataulukon kahta viimeistä sijaa ja vain toiselle aukeaa paikka puolivälieriin. ÅIFK lähtee kamppailuun kaksi pistettä vieraitaan edellä ja etulyöntiasema on näin ollen turkulaisilla.

Kummankin alkuvuosi on mennyt tappioputkessa, joskin molemmat ovat ajoittain osoittaneet merkkejä siitä, että sarjataulukossa ylempänä olevia joukkueitakin pystytään haastamaan toden teolla.

Vastaava ottelu lokakuun alussa Turussa päättyi ÅIFK:n voittoon maalein 28-20. Joulukuussa Riihimäellä ÅIFK puolestaan otti voiton vielä selvemmin lukemin 34-21. Riippumatta sunnuntain ottelun tuloksesta ÅIFK on tasapisteissä kaksikosta vahvemmilla, joten Dynamo on lähes pakkovoiton edessä mikäli joukkue vielä pudotuspeleihin mielii.

Tilastollisesti joukkueitten välillä suurin ero on tehdyissä maaleissa ÅIFK:n eduksi. Puntteja tosin tasoittaa ykköstykki Topias Laineen siirtyminen HC Westiin ja aisapari Anreas Nyströmin loukkaantuminen.

Ottelu Samppalinnan palloiluhallissa alkaa sunnuntaina kello 18.00.

Käsipallon miesten SM-Liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk