SIF kaatui saappaat jalassa – Dicken eteni välieriin

Kaksi edellistä puolivälieräkohtaamista selvästi nimiinsä vienyt Dicken joutui nyt todella tiukalle SIF:n iskettyä veitsi kurkulla kaikkensa peliin. Kotijoukkue puristi kuitenkin lopussa väkisin voittoon ja varmisti välieräpaikkansa.

Dicken aloitti ottelun vahvasti ja johti kymmenen minuutin pelin jälkeen jo neljällä maalilla. SIF ei kuitenkaan taipunut, vaan kuroi eroa umpeen maali maalilta ja käänsi pelin tauon alla jo edukseen. Taukoa Pirkkolassa vietettiin kahden maalin vierasjohdossa.

Toisen jakson alussa siuntiolaiset kävivät jo neljän maalin johdossa, kunnes Dicken alkoi supistaa eroa.  Viimeisen vartin alussa Dicken nousi pitkästä aikaa johtoon, mutta SIF tasoitti ja numeroissa 19-19 edettiin lähes viisi minuuttia ilman maalia. Viimeiselle viisiminuuttiselle lähdettiin lukemista 20-20 ja loppu oli melkoista trilleriä. Dicken puristi väkisin kahden maalin johtoon, mutta SIF tuli maalin päähän reilu puoli minuuttia ennen loppua. Siuntiolaisten kova taistelu ei kuitenkaan riittänyt ja Dicken vei voiton niukimmalla mahdollisella erolla.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman oli joukkueensa esitykseen tyytyväinen, vaikka kaivattu palkinto jäi saamatta.

– Ensimmäistä kertaa kun pelasimme paremmin ja heti oltiin jo lähellä. Toinen puoliaika oli kyllä aikamoista ylämäkeä ja hankalaa kuin tuli jäähyjä kun taas vastustajille ei yhtään, Hagman puntaroi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin nappasi SIF-maalivahti Mika Malassu, joka oli samoilla linjoilla Hagmanin kanssa.

– Hieno taistelu ja hyvä että saatiin sotakirves kaivettua esiin vaikka moni sitä epäilikin. Harmittaa totta kai ettei kuitenkaan riittänyt. Parempi joukkue kuitenkin jatkoon, Malassu myönsi.

Dicken-luotsi Björn Monnbergin suurin ilonaihe oli tulos.

– Ei todellakaan mitään tyylipisteitä. Tärkeä voitto, Monnberg linjasi.

Dicken – SIF 22-21 (12-14)

Dicken välieriin otteluvoitoin 3-0.

Yleisömäärä: 185

Tuomarit: Jan Helander / Jan Rönnberg

Maalintekijät:
Dicken: Benny Broman 3, Teemu Hertola 1, Thor Timmy 2, Thomas Hollfast 1, Söderlund Filip 3,  Broman Joacim 4 , Rémy Anton 2, Valdar Noodla 6
SIF: Gustav Svanbäck 2, Vinceent Voutilainen 1, Jaan Kauge 1, Anton Luuppala 6, Ian Martin 4, Niklas Sillman 1, Theo Westerlund 5, Rasmus Blässar 1

Ulosajot:
Dicken: –
SIF: Vincent Voutilainen 1, Jaan Kauge 1, Raivo Voosalu 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Mika Malassu, SIF
** Valdar Noodla, Dicken
* Patrik Roslander, Dicken

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk