HIFK haki arvokkaat pisteet SIF:lta

SIF:n ja HIFK:n välisen ottelun merkitys näkyi tiukkana puolustuspelaamisena ja ottelussa nähtiin kaikkiaan vain 43 maalia. Vierasjoukkue HIFK pääsi kotimatkalla kolmen maalin voiton turvin.

Ottelun avausjaksolla osumat olivat todella tiukassa. HIFK oli niukasti niskan päällä, vaikka SIF kävi muutamaan kertaan tasalukemissa. Tauon alla vieraat venyttivät kuitenkin johtonsa neljään maaliin.

Siuntiolaiset tulivat toiselle jaksolle vahvasti ja numeroissa 13-13 oltiin jälleen tasoissa. Viimeisen 10 minuutin alettua HIFK alkoi saada jälleen otetta ja venytti eroa pikkuhiljaa ja vajaa kolme minuuttia ennen loppua vierasjohto oli jo neljä maalia.

SIF-valmentaja Kaj Hagman näki ottelussa olleen kaikki eväät voittoonkin. Samalla hän kuitenkin suomi omaa joukkuettaan asenteesta.

– Loimme tarpeeksi maalipaikkoja, mutta meillä oli hirvittävä määrä hukattuja tekopaikkoja. Pelasimme liian ison osan ottelusta huonosti keskittyneinä ja jopa ylimielisesti. Meidän pitäisi tehdä asiat sovitusti ja kärsivällisesti, Hagman sadatteli.

Kenneth Bäcklund HIFK:n penkin päässä puolestaan oli kokonaisuuteen varsin tyytyväinen.

– Hyvä puolustus- ja maalivahtipeli joiden ansiosta meidän olisi pitänyt saada enemmän vastaiskumaaleja. Pelasimme nyt 60 minuuttia melko kypsästi ja sovittuja asioita toteuttaen.

HIFK-maalivahti Bogdan Klepa palkittiinkin ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelillä.

– Pelasimme hyvän ottelun joukkueena. Minun oli helppo pelata maalilla kun edessä oli hyvin pitävä puolustus, Klepa jakoi kiitosta joukkuekavereilleen.

SIF – HIFK 20-23 (6-10)

Yleisöä: 163

Erotuomarit: Westerlund-Helander

Maalit:
SIF: Anton Luuppala 6, Christoffer Modig 6, Jaan Kauge 3, Gustav Svanbäck 2, Vincent Voutilainen 1, Ian Martin 1, Theo Westerlund 1
HIFK: Nikola Zujic 5, Jasper Hellberg 5, Olev Eensalu 3, Alexander von Numers 3, Christoffer Eneberg 2, Tomi Sivén 2, Antti Koskela 1, Thomas Åkermarck 1, Johannes Bargum1

Ulosajot ja sulkemiset:
SIF: Gustav Svanbäck x 2, Ravo Voosalu x 2, Jaan Kauge, Anton Luuppala, Christoffer Modig
HIFK: Johannes Bargum x 2, Antti Koskela, Olev Eensalu, Christoffer Eneberg, Alexander von Numers

LähiTapiola-tähtipelaajat:
***Bogdan Klepa, HIFK
**Petter Forsström, SIF
*Nikola Zujic, HIFK

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk