HC West kukisti Atlas Vantaan – kolmossija yhä vankemmin Westin hallussa

Atlas Vantaan vierastilasto HC Westia vastaan ei kaunistunut vieläkään, kun kauniaislaiset ottivat vieraistaan 26-23-voiton ja tukevoittivat asemiaan sarjataulukon kolmosena.

Avausjaksolla pelin kuva oli varsin selkeä. Atlas Vantaa iski ottelun avausmaalin, mutta ei tämän jälkeen käynyt kertaakaan johdossa. West ei toisaalta päässyt missään vaiheessa repäisemään eroa paria maalia enempää ja taukoa vietettiin isäntien kahden maalin johdossa.

Tauon jälkeen West käväisi parhaimmillaan jo viiden maalin johdossa, mutta vieraat eivät olleet valmiita luovuttamaan. Kun pelaamatta oli kymmenen minuuttia, ero oli jälleen vain kaksi maalia. Maalit olivat ottelun viimeisen vartin aikana todella kortilla ja West onnistui pitämään vieraat takanaan vieden voiton lopulta kolmen maalin erolla.

Ottelun tiukkuudesta kertoo omaa kieltään se, että molemmat joukkueet jäivät toisella jaksolla alle kymmenen tehdyn maalin.

Voitto todella maistui, kuten illan vakuuttavin pelaaja West Sten Toomla totesi.

– Todella tärkeä peli ja saatiin kaksi pistettä. Iso kiitos kotiyleisölle tuesta!!

West-valmentaja Mikael Källman oli myös voitosta enemmän kuin mielissään.

– Erittäin tiivis ottelu jossa oltiin toisella puolella askeleen edellä. Todella tärkeä ottelu, ainakin neljän pisteen jos ei jopa kuuden pisteen ottelu, sitä kolmatta sijaa ajatellen.

Atlaksen valmentaja Martin Noodla suhtautui tappioon viileästi.

– Kaksi tasaista joukkuetta, mutta me tehtiin enemmän virheitä. Ajoittain saatiin hyökkäys toimimaan, mutta silloin repesi puolustuksessa. Pieniin asioihin nämä tasaiset pelit ratkeavat, Noodla muistutti.

HC West – Atlas Vantaa 26-23 (17-15)

Yleisömäärä: 223

Tuomarit: Jan Rönnberg – Jan Helander

Maalintekijät:
HC West: Georgs Albert 4, Karlsson Robin 3, Silfver Sami 4, Protsenko Roman 5, Forss Fredrik 1, Nyman Benjamin 2, Toomla Sten 8, Koljonen Miro 3
Atlas Vantaa: Aalto Toni 1, Åstrand Kenneth 1, Laitinen Heikki 3, Säkkinen Sebastian 4, Maksimovic Milos 5, Lehtonen Oskari 2, Hellakoski Anthony 4, Vrgoc Dragan 2, Cacic Mladen 1

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Toomla Sten, West
** Thilman Stefan, West
* Maksimovic Milos, Atlas

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk