Dickenin liigajoukkue 2014-2015

Dicken ei antanut HIFK:n yllättää

Dicken hallitsi keskiviikkoista kotiotteluaan HIFK:ta vastaan käytännössä alusta loppuun. Mistään murskanumeroista ei lopultakaan ollut kyse, mutta Dicken napsi varmat pisteet pussiinsa.

Dickenin alle kuudessa minuutissa takoma 6-1-johto antoi jo vahvaa esimakua illan ottelun luonteesta. HIFK toipui shokkialusta kuitenkin ja nousi jo maalin päähän ennen kuin Dicken sai jälleen hiukan lisää eroa ja tauolla kotijoukkueen johto oli neljä maalia.

Heti tauon jälkeen ilmassa alkoi olla jo ratkaisun makua, kun Dicken latoi pikavauhdilla kolme maalia peräjälkeen. HIFK puristi eron pariin otteeseen vielä viiteen maaliin, mutta viimeisen kymmenminuuttisen alussa Dicken karkasi lopullisesti ja eteni kymmenen maalin voittoon.

Voitosta huolimatta Dickenin leirissä itse pelissä nähtiin selvästikin parantamisen varaa. Asenne oli kuitenkin kohdillaan ja se korvasi paljon.

– Vaikea ottelu pitkän tauon jälkeen ja ei olla päästy harjoittelemaan kunnolla joukkueen kanssa. Kaikilla oli hyvä asenne koko ottelun vaikkakin tuli helppoja virheitä molemmissa päissä, ottelun vakuuttavimpana pelaajana palkittu Joacim Broman ruoti.

– Vaikea keskiviikkopeli ptikän tauon jälkeen. Keskittyminen ei ollut paras mahdollinen, mutta asenne läpi ottelun oli hyvä ja se ratkaisi pelin meille, Dickenin päävalmentaja Björn Monnberg säesti Bromania.

Asennepuoli oli kunnossa myös HIFK:lla päävalmentaja Kenneth Bäcklundin mukaan.

– Molempien puoliaikojen huono alku teki tästä vaikean ottelun meille, vaikkakin asenne oli hyvä ja tuli muutamia hyviä onnistumisia, Bäcklund löysi positiivistakin..

Dicken – HIFK 32-22 (14-10)

Yleisöä: 268

Erotuomarit: Mikael Laaksonen – Annika Lindroos

Maalintekijät:
Dicken: TimmyThor 8, Benny Broman 7, Joacim Broman 6, Anton Rémy 4, Filip Söderlund 3, Philip Ahlgren 2, Teemu Hertola 1, Mikael Usvalahti 1
HIFK: Nikola Zujic 8, Jasper Hellberg 5, OlevEensalu 4, Jasu Heino 2, Christoffer Eneberg 2, Antti Koskela 1

Varoitukset:
Dicken: Anton Rémy, TimmyThor, Ben Weber
HIFK: Jasu Heino, Christoffer Eneberg, Rickhard Ahlgren

Ulosajot:
Dicken: Benny Broman, Filip Söderlund, Mikael Usvalahti
HIFK: Antti Koskela, Tomi Sivén, Nikola Zujic

LähiTapiola-tähdet:
*** Joacim Broman, Dicken
** Nikola Zujic, HIFK
* TimmyThor, Dicken

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk