Cocks tiukilla Karjaalla – voitto irtosi kovan työn jälkeen

Cocksin puhdas tili kuluvalla kaudella joutui todelliseen puntariin lauantaina BK-46:n vieraana. Cocks sai tehdä töitä hartiavoimin ennen kuin isännät taipuivat loppuminuuteilla niukkaan tappioon.

Tasaisten alkuminuuttien jälkeen kotijoukkue BK näytti, että se on lähtenyt taistelemaan tosissaan pisteistä ja otti pelin haltuunsa. BK kasvatti johtoaan vähitellen ja eroa oli parhaimmillaan jo kuusi maalia. Ennen taukoa Cocks pääsi kuitenkin hiukan kaventamaan.

Toisella jaksolla Cocks tiivisti puolustustaan ja imi eron väkisin umpeen maali maalilta ja 14. minuutilla oltiin tasalukemissa. Tästä eteenpäin edettiin hyvin tasaisesti kummankin johtaessa vuorollaan maalilla. Viimeisellä viisiminuuttisella Cocks raapi kuitenkin voittoon tarvittavat maalit ja jatkaa pistemenetyksittä.

BK-46:n valmentaja Peter Kihlstedt harmitteli sitä, ettei veto riittänyt aivan loppuun saakka.

– Pakko olla pettynyt kun hävitään ottelu. Kokonaisuutena pelattiin hyvin niin kauan kun jaksettiin. Nyt pitää pikkuhiljaa suunata katseen tuleviin koitoksiin. koska ne ovat erittäin ratkaisevia pelejä, Kihlstedt muistutti

Cocks-valmentaja Kaj Kekki antoi vastustajalle ansaitusti täyden tunnustuksen.

– Näin jälkikäteen on helppo sanota, että on kivaa pelata näistä joukkueita vastaan jotka yrittävät loppuun saakka. Muuten ottelusta pitää todeta, että toisella jaksolla BK:n kapeampi materiaali korostui ja väsymys iski BK:hon.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Niclas Zweigberg löytyi kotijoukkueen tolppien välistä.

– Puolustus toimi erittäin hyvin ensimmäisellä jaksolla ja osittain myös toisella. Tämä oli merkittävä syy siihen, että sain hyvän alun ensimmäisellä jaksolla. Tämähän oli minulle ensimmäinen oikea ottelu, Zweigberg totesi.

BK-46 – Cocks 23-26 (17-13)

Yleisö: 355

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Christopher Metsämäki

Maalintekijät:
BK-46: Robin Mattsson 1, Mario Karuse 4, Johan Skogberg 1, Alex Lignell 7, Gonzalo Cervera Perez de Vargas 6, Nicholas Mavrostomos 2, Moritz Björkström 2
Cocks: Jani Tuominen 3, Antti Valo 3, Andrei Buciuman 1, Kristo Voika 4, Gheorghe Safronii 6, Robin Sjöman 3, Vitalie Nenita 4. Marius Lepp 1

Ulosajot ja sulkemiset:
BK-46: Sam Sjöman 2min, Alex Lignell 2min, Mario Karuse 2min
Cocks: Vitalie Nenita 2x2min, Kristo Voika 2min, Antti Valo 2min

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Niclas Zweigberg (BK-46)
** Gheorghe Safronii (Cocks)
* Vitalie Nenita (Cocks)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk