Cocks otti varmat pisteet ÅIFK:lta

ÅIFK ei antanut keskiviikkona pisteitä ilmaiseksi hallitsevalla mestarille Cocksille, mutta riihimäkeläiset olivat kotihallissaan kuitenkin läpi ottelun niskan päällä ja otti voiton maalein 31-24.

Kotijoukkue otti ohjat haltuunsa heti alkuminuuteista lähtien ja avausjakson puolivälissä tilanne oli jo 8-2. Turkulaiset eivät kuitenkaan antaneet periksi ja nousivat parhaimmillaan jo kahden maalin päähän, kunnes Cocks tauon alla venytti eron jälleen kuuteen maaliin.

Ote oli vahvasti Cocksilla, mutta peli ei vielä ollut selvä. Toisen jakson puoliväliin mennessä ÅIFK oli jälleen noussut neljän maalin tuntumaan. Lähemmäs isännät eivät kuitenkaan vieraitaan enää päästäneet ja ottivat lopulta varman voiton seitsemän maalin erolla.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki ei juuri voitosta riehaantunut.

– Vastustajan maalivahti oli hyvä. Valitettavasti oma joukkue taisi ottaa tämän pelin palauttavana harjoituksena, Kekki sanaili.

Cocksin maalilla vahvan pelin pelannut ja ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt Yevgen Umovist oli myös kriittisenä ottelun jälkeen.

– Puolustus ei ollut hyvää toisella puoliajalla.

Kovin iloissaan ei ollut myöskään ÅIFK:n päävalmentaja Ulf Andersson.

– Olin erittäin pettynyt omiin pelaajiin ensimmäiset 15 minuuttia, koska he pelasivat vain 40 prosentin tehoilla hyökkäyksissä. Sitten toinen puoliaika oli kaikessa paljon parempi, Andersson näki.

Cocks – ÅIFK 31-24 (16-10)

Yleisö: 387

Erotuomarit:  Korja Miro ja Laitinen Jonas

Maalintekijät:
Cocks: Rogenbaum Antti 1, Tuominen Jani 6, Valo Antti 2, Buciuman Andrei 2, Safronii Gheorghe 4, Tamminen Teemu 3, Sjöman Robin 3, Rönnberg Nico 5, Nenita Vitalia 4, Lepp Marius 1
ÅIFK: Nieminen Joonas 4, Andersson Sebastian 2, Laine Topias 1, Lindholm Frans 2, Brummer Paavo 2, Manderoos Niklas 5, Nyström Christoffer 4, Nyström Andreas 4

Ulosajot ja ottelusta sulkemiset:
Cocks: Rönnberg Nico  1x2min., Nenita Vitalia  1x2min.
ÅIFK: Brummer Paavo 1x2min.

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Umovist Yevgen, Cocks
** Lindberg Axel, ÅIFK
* Rönnberg Nico, Cocks

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk