Cocks haki pisteet Vantaalta

Hallitseva mestari Cocks jatkaa puhtaalla pelillä SM-liigassa. Keskiviikkona kaatui vieraskentällä Atlas Vantaa. Cocks johti ottelua käytännössä alusta loppuun, mutta vantaalaiset eivät antautuneet taistelutta.

Cocks otti ottelun alussa heti tahtipuikon käsiinsä ja johti nopeasti neljällä maalilla. Atlas ei kuitenkaan antanut periksi ja kutisti eron parhaimmillaan jo yhteen maaliin. Isompaa eroa Cocks ei onnistunut taukoon mennessä tekemään ja ero ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen oli vieraiden hyväksi kolme maalia.

Toisen jakson alussa Cocks näytti jo karkaavan lopullisesti, kun eroa oli reilun 13 minuutin pelin jälkeen jo kymmenen maalia. Atlas puristi eron kuitenkin vielä vain näljään maaliin, kun pelaamatta oli vielä viisi minuuttia. Lopun Cocks hoiti kuitenkin varmasti ja lähti kotimatkalle kaksi lisäpistettä mukanaan.

Ottelun vakuuttavin pelaaja Andreas Rönnberg odotti jopa tiukempaa vastusta.

– Luulin, että Atlas antaa vähän paremman vastuksen. Selvässä johdossa käytimme vaihtopelaajia ja Atlas pääsi paremmin peliin mukaan. Tämä oli meiltä okei esitys, joskin tehtiin hiukan liikaa virheitä ensimmäisellä puoliajalla. Omakin peli kulki, vaikka ei se mikään ekstrasuoritus ollut, Rönnberg sanoi

Cocksin valmentaja Kaj Kekki oli osasta tuomiota eri mieltä, mutta nosti hänkin esille vaihtopelaajat.

– Kymmenen maalin johdossa annettiin vaihtomiehille tilaisuus, eivätkä he oikein onnistuneet. Oli jo ensimmäisellä puoliajalla paikkoja ratkaista koko ottelu. Liikaa maaleja meni omiin, Kekki kiteytti.

Atlas Vantaan valmentaja Besim Qerimi harmitteli hankalaa pelaajatilannetta.

– Oli paha viikonloppu, kun neljä pelaajaa loukkaantui. Saatiin vähitellen peli kulkemaan aika hyvin, mutta kahden maalin tappioasemassa nukahdettiin. Päästiin silti toisella puoliajalla hieman uudestaan peliin, mutta se ei tällä kertaa riittänyt.

Atlas Vantaa – Cocks 27-31 (12-15)

Yleisö: 438

Tuomarit: Mikael Lindroos – Christian Westerlund

Maalintekijät:
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 9, Hellakoski Anthony 5, Shevchenko Sergei 4, Aalto Toni 2, Kinos Nikko 2, Laitinen Heikki 2, Vrgoc Dragan 2, Vainikk Mikk 1
Cocks: Rönnberg Nico 7, Rönnberg Andreas 6, Valo Antti 5, Voika Kristo 3, Tamminen Teemu 3, Tuominen Jani 2, Nenita Vitalie 2, Lepp Marius 1, Syrjälä Roni 1, Safronii Gheorghe 1

Varoitukset:
Atlas Vantaa: Näntö Erkka, Hellakoski Anthony, Shevchenko Sergei
Cocks: Buciuman Andrei, Voika Kristo, Rönnberg Andreas

Ulosajot:
Atlas Vantaa: Näntö Erkka, Maksimovic Milos 2, Hellakoski Anthony
Cocks: Voika Kristo 2, Safronii Gheorghe, Tamminen Teemu, Rönnberg Andreas, Nenita Vitalie

LähiTapiola-tähdet:
*** Rönnberg Andreas, Cocks
** Laitinen Tuomas, Atlas
* Valo Antti, Cocks

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk