Atlas Vantaa jatkaa voittoputkessa

Atlas Vantaa on alkukauden kangertelun jälkeen löytämässä oikean sävelen. Lauantaina Atlas otti toisen perättäisen voittonsa, kun Myyrmäessä vieraillut ÅIFK kaatui selkein numeroin 32-20.

Ottelun alku eteni tasaisesti aina numeroihin 4-3 saakka, mutta kun seuraavat kuusi maalia merkittiin kaikki Atlas Vantaan nimiin, alkoi eroa olla selkeästi. ÅIFK käväisi pariin otteeseen viiden maalin päässä, mutta tauolla eroa oli isäntien hyväksi kahdeksan osuman verran.

Tauon jälkeen ÅIFK roikkui sitkeästi vielä mukana pelissä ja 17. minuutilla ero oli jälleen kutistunut viiteen osumaan. Tästä Atlas lähti kuitenkin karkumatkalle, eikä turkulaisilla ollut enää voimia vastata. Loppujen lopuksi vantaalaisvoitto kirjattiin selvällä 12 maalin marginaalilla.

ÅIFK:n valmentaja Ulf Andersson totesi vajaalukuisen miehistönsä olleen ylivoimaisen tehtävän edessä.

– Meillä ei ollut mitään mahdollisuutta. On niin paljon loukkaantuneita pelaajia, että ei saada kunnon joukkuetta jalkeille näin vähillä pelaajilla, Andersson tuskaili.

Atlas Vantaan valmentaja Martin Noodla puolestaan saattoi tyytyväisenä todeta joukkueen otteiden olevan menossa oikeaan suuntaan.

– Tämä oli hyvä osoitus siitä, että jos taistellaan yhdessä, ollaan vahva joukkue. Nyt toisen jakson alussa tuli rytmin muutos, joka ei mennyt hyvään suuntaan. Silloin kokeiltiin uusia pelaajia, eikä uusien sisäänajaminen ole aina helppoa. Kun tutumpi ryhmä oli kentällä, peli rullasi, Noodla puntaroi.

Atlas Vantaan Sebastian Säkkinen oli todellisella tehopäällä ja pokkasi ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin.

– 11 maalia on minun henkilökohtainen ennätykseni. Nyt tuntuu hyvältä.

– On voitettu kaksi matsia monella maalilla ja se antaa kaikille itseluottamusta. On hyvästä puolustuksesta kiinni, että saan näin paljon maaleja, Säkkinen kiitteli.

Atlas Vantaa – ÅIFK 32-20 (17-9)

Yleisöä: 314

Tuomarit: Helander Jan – Westerlund Christian

Maalintekijät:
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 11, Hellakoski Anthony 4, Shevchenko Sergei 4, Maksimovic Milos 3, Laitinen Heikki 3, Åstrand Kenneth 3, Näntö Erkka 2, Aalto Toni 1, Kinos Nikko 1
ÅIFK: Andersson Sebastian 5, Nyström Andreas 3, Tamminen Arttu 3, Nieminen Joonas 3, Alexandersson Samuel 2, Manderoos Niklas 2, Lindholm Frans 1, Eriksson Daniel 1

Varoitukset:
Atlas Vantaa: Aalto Toni, Näntö Erkka, Fistonic Jure
ÅIFK: Tamminen Arttu, Nieminen Joonas, Andersson Sebastian

Ulosajot:
Atlas Vantaa: –
ÅIFK: Alexandersson Samuel 2, Andersson Sebastian

Lähitapiola-tähdet:
*** Säkkinen Sebastian, Atlas
** Åstrand Kenneth, Atlas
* Lindberg Axel, ÅIFK

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk