Atlas Vantaa ja SIF tasatahdissa

Atlas Vantaa ja SIF pelasivat lauantaina erittäin tasaisen ottelun, joka lopulta myös päättyi pistejakoon lukemin 22-22.

Tasaisen alun jälkeen SIF pääsi ottelussa hiukan niskan päälle ja käväisi parhaimmillaan kolmen maalin johdossa. Atlas imi eron kuitenkin nopeasti kiinni ja kohti taukoa mentiin tasatahtia ja ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen oltiin tasatilanteessa.

Tauon jälkeen pelin kuva ei juuri muuttunut. 18 minuuttia edettiin siten, ettei kumpikaan joukkue kertaakaan johtanut yli maalilla. SIF repäisi tästä vielä kolmen maalin johtoon, mutta Atlas tuli takaa tasoihin ja ohitsekin, kunnes Gustav Svanbäckin maali 14 sekuntia ennen loppua sinetöi loppunumerot.

Lähtökohtiin nähden ei ollut yllättävää, että kotijoukkueen leirissä tasapeli ei kovin makealta maistunut.

LähiTapiolan tähtipelaaja, Atlas Vantaan maalivahti Tuomas Laitinen oli hiukan turhaantuneenkin oloinen.

– Meidän pitäisi pystyä parempaan, mutta ei pystytä. Ei muuta sanottavaa. Tarpeeksi on selitelty, olisi jo tehtävä jotain, Laitinen vuodatti.

Kotijoukkueen valmentaja Martin Noodla oli hiukan diplomaattisempi sanoissaan.

– Puolustus oli ok. Oli mahdollisuus puolinopeisiin hyökkäyksiin, mutta ei päästy. Liikaa pelattiin sivuttain ja niin, että vain toivottiin ratkaisua. Kolmen maalin tappioasemassa tilanne vähän laukesi. Ihmettelen vain, miksi ei voi aina pelata sillä tavalla kuin siinä tilanteessa, Noodla totesi.

Vierasjoukkueen valmentaja Kaj Hagman oli tyytyväisempi – mutta ei täysin tyytyväinen hänkään.

– Olisimme ansainneet kaksi pistettä, mutta sorruttiin turhiin virheisiin. Ajoittain hyökkäyspelimme toimi hyvin ja jopa paremmin kuin Atlaksella. Joka tapauksessa tämä oli meille positiivinen tulos verrattuna muutamiin aikaisempiin otteluihin. Harva uskoi, että saisimme täältä edes pistettä, Hagman muistutti.

Atlas Vantaa – SIF 22-22 (12-12)

Yleisö: 379

Erotuomarit: Harri Nieminen – Christian Westerlund

Maalintekijät:
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 8, Näntö Erkka 3, Maksimovic Milos 3, Hellakoski Anthony 3, Aalto Toni 2, Laitinen Heikki 2, Lehtonen Oskari 1
SIF: Svanbäck Gustav 6, Luuppala Anton 5, Modig Christoffer 4, Voosalu Ravo 2, Westerlund Theo 2, Kauge Jaan 1, Sillman Niklas 1, Hagman Kaj 1

Varoitukset:
Atlas Vantaa: Näntö Erkka, Lujanen Jyri, Vrgoc Dragan
SIF: Svanbäck Gustav, Voosalu Ravo, Blässar Rasmus

Ulosajot:
Atlas Vantaa: Maksimovic Milos
SIF: Voosalu Ravo

LähiTapiola-tähtipelaajat:
*** Laitinen Tuomas (Atlas)
** Heinonen Mikael (SIF)
* Säkkinen Sebastian (Atlas)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk