Atlas jätti Dynamon vaille mahdollisuuksia

Atlas Vantaan kone alkaa pikku hiljaa käynnistyä toden teolla ja sen sai sunnuntaina todeta sarjanousija Dynamo Riihimäki, joka jäi täysin vantaalaisten jalkoihin. Loppunumerot kirjattiin Atlakselle peräti lukemin 44-17.

Atlas avasi heti terävästi ja otti johdon haltuunsa alusta lähtien. Reilussa 16 minuutissa ero oli veänhtänyt jo 11 maaliin ja taukoa vietettiin isäntien 13 maalin etulyöntiasemassa.

Toisen jakson alkupuolella Dynamo sai paremmin juonen päästä kiinni ja pystyi hiukan kaventamaan eroa. Atlaksen aikalisällä 12. minuutilla eroa oli 11 maalia, mutta tästä eteenpäin kentällä oli vain yksi joukkue. Atlas vei ottelun lopun ylivoimaisesti 19-3 ja tätä myötä taululla olivat ottelun päättyessä melkoiset murskanumerot.

Atlas Vantaan valmentaja Martin Noodla oli esitykseen suhteellisen tyytyväinen, vaikkei sitä täydellisenä pitänytkään.

– Meillä oli voimaa enemmän. Saatiin kuntoon puolustuksessa sovitut asiat ja päästiin kontraamaan. Silti on vielä parannettavaa, Noodla huomautti.

– Ripan (huoltaja Risto Prustin) synttäreiden kunniaksi päätettiin saada maalitili plussalle ja se onnistui.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut Filip Forsström näki joukkueen suunnan olevan joka tapauksessa oikea.

– Ihan hyvä fiilis nyt, kun sai peliaikaa ja koko joukkue onnistui. Nyt peli meni koko joukkueelta niin, että on ilo pelata seuraavassa ottelussa.

Dynamo Riihimäen valmentaja Pekka Lappalainen oli allapäin raskaan tappion jälkeen.

– Pitää opetella pelaamaan. Ei mene vielä vieraissa kuin kotona. Uskoin, että Turun reissun jälkeen päästään parempaan, mutta luovutettiin, Lappalainen myönsi.

Atlas Vantaa – Dynamo Riihimäki 44-17 (20-7)

Yleisö: 386

Erotuomarit: Glantz Julia – Leandersson Jan-Erik

Maalintekijät:
Atlas Vantaa: Säkkinen Sebastian 8, Aalto Toni 7, Forsström Filip 6, Maksimovic Milos 5, Hellakoski Anthony 5, Shevchenko Sergei 4, Vrgoc Dragan 3, Vainikk Mikk 3, Åstrand Kenneth 2, Laitinen Heikki 1
Dynamo Riihimäki: Karhunen Sami 5, Viljanen Valtteri 3, Viljanen Ville 3, Nieminen Reima 3, Kuparinen Olli 2, Tuomi Osmo 1

Varoitukset:
Atlas Vantaa: Åstrand Kenneth, Laitinen Heikki
Dynamo Riihimäki: Linden Ville, Kuparinen Olli, Karhunen Sami

Ulosajot:
Atlas Vantaa: Laitinen Heikki, Säkkinen Sebastian, Vrgoc Dragan
Dynamo Riihimäki: Alander Elias, Väänänen Jussi, Karhunen Sami, Tuomi Osmo

LähiTapiola-tähdet:
*** Forsström Filip, Atlas
** Vainikk Mikk, Atlas
* Laitinen Tuomas, Atlas

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk