Vahvasti aloittaneet SIF ja Dicken iskevät yhteen

SM-liigakauden avausviikonloppuna sekä SIF että Dicken nappasivat vakuuttavat voitot ja keskiviikkona voidaan hyvällä syyllä odottaa vauhdikasta kamppailua, kun joukkueet iskevät yhteen Siuntiossa.

Siuntio on aina vierasjoukkueelle hankala paikka joten tarkkana saavat lauttasaarelaiset jälleen olla seuran verkkosivujen mukaan. Oma kauden aloitushan sujui myös mallikkaasti ja kovan rummutuksen aikaansaanut Atlas Vantaa oli lopulta melko vaisu, häviten lauttasaarelaisille 22-30.

Anton Rémy oli pelipäällä tehden 7 maalia, Benny Broman sekä Timmy Thor säestivät kuudella maalilla ja kippari Joacim Broman viimeisteli 5 maalia. Dicken onnistui siis maalin teossa melko laajalla rintamalla, joka on hyvä merkki jatkoa ajatellen. Myös maalissa Patrik Roslander pelasi hienon pelin, ja mikäli ei hommat maalissa suju, voidaan aina laittaa kentälle maajoukkuemies Mikael Mäkelä tai legenda Tomi Kurppa.

Myös isännät aloittivat kauden parhaalla mahdollisella tavalla rökittämällä HIFK:n peräti kymmenellä maalilla (22-32). BK-46:sta saapuneet Theo Westerlund sekä maalivahti Mikael Heinonen ovat päässeet tuloksen perusteella hyvin mukaan joukkueeseen. Westerlund nimittäin pommitti HIFK:ta vastaan kahdeksan maalia, samaan ylsi laidaltaan Janne Korpimäki. Myös ex-Dickenläinen Christoffer Modig oli pelipäällä tehden 6 maalia.

– Totta kai pitää olla tyytyväinen kun voittaa kymmenellä maalilla. Samalla emme saa kuitenkaan alkaa leijua, sillä HIFK oli vaisu ja tuli peliin hyvin kapealla ryhmällä. Saamme varmasti vastamme paljon kovemman mittarin keskiviikkona, kun kohtaamme Dickenin, arvioi SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman Västra Nylandissa.

Ottelu Siuntiossa alkaa klo 18.30 ja panoksena kaksi pistettä sekä sarjajohtajan paikka.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk