Turussa jaossa sunnuntaina tärkeät pisteet

ÅIFK ja Dicken kohtaavat sunnuntain ainoassa SM-liigan ottelussa, jossa jaossa ovat kummallekin erittäin tärkeät pisteet.

Ottelulla saattaa olla todella suuri merkitys kärjen asetelmien kannalta, sillä voitolla Dickenin runkosarjavoitto on vielä mahdollinen, toki se vaatii Cocksin pistemenetystä. Lauttasaarelaisten peli alkaa olla hyvällä mallilla kevättä ajatellen, ja voittoputki onkin jo venynyt viiden ottelun pituiseksi.

ÅIFK:llakin kulkee tällä hetkellä todella lujaa, joukkue on kiinni viidennessä sijassa eikä Atlas Vantaan kiinnisaaminen neljännellä sijalla ole mahdottomuus. On siis selvää, että myös Ulf Anderssonin miehistö haluaa tosissaan taistella voitosta sunnuntaina.

Edellisen kerran kun Dicken vieraili Samppalinnassa, oli ottelu todella tiukka. Suomen Cupin ottelu päättyi tuolloin lauttasaarelaisten kahden maalin voittoon, 26-28. Myös edellinen SM-liigakohtaaminen Pirkkolassa oli tiukka, silloin Dicken kuitenkin sai pidettyä pisteet Pirkkolassa lukemin 31-25.

Turkulaisten maalinteosta ovat tällä kaudella pääosin vastanneet koko liigan maalipörssin ykkösmies Andreas Nyström 126 maalillaan. Taustatukea antavat Topias Laine 88 maalilla sekä Sebastian Andersson 83 maalilla. Liigan parhaimpiin maalivahteihin jo vuosia kuulunut Ville Nordqvist on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista, joten Axel Lindberg on saanut selkeästi enemmän vastuuta, josta hän onkin kiittänyt valmennusjohtoa todella hyvällä pelillä, siitä osoituksena 14 LähiTapiola tähteä jolla irtoaa seitsemäs sija tähtipelaajatilastossa.

Hurmoksessa pelaavan Turkulaisjoukkueen heikkoudeksi on nostettava materiaalin kapeus, joka varsinkin otteluiden loppuhetkillä saattaa näkyä väsymyksenä. Tähän Dickenin on reagoitava jaksamalla painaa täydet 60 minuuttia, joka on ollut lauttasaarelaisten huonoin osa pelistä tällä kaudella. Loppuun asti ei olla pelattu, ja ottelun loppuja on hävitty monesti, pahimpana esimerkkinä Cockille kärsitty maalin tappio taukolukeman 16-9 jälkeen.

Ottelu alkaa Samppalinnassa sunnuntaina klo. 16.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk