Riihimäen derby päättää SM-liigasyksyn

SM-liigan viimeinen ottelu ennen vuodenvaihdetta pelataan keskiviikkona Riihimäellä, kun paikalliskamppailussa yhteen iskevät Cocks ja Dynamo Riihimäki.

Molemmilla on pelattuna 11 ottelua ennen keskiviikkoa, mutta saldo näistä on miltei päinvastainen: Hallitseva mestari Cocks on takonut puhtaat 11 voittoa, kun Dynamo puolestaan on kirjannut tililleen avauskierroksen tasapelipisteen pelkkiä tappioita.

Kautta aikain ensimmäinen Riihimäen derby pääsarjatasolla pelattiin lokakuun alussa Dynamon isännöidessä kamppailua. Loppulukemat 20-42 eivät jättäneet epäilystä siitä kumpi peliä vei, mutta tapahtuma oli erinomainen osoitus Riihimäen vahvasta käsipallokulttuurista ja tunnelmaa katsomossa riittää varmasti myös tällä kertaa.

Cocksilla on pelissä myös sarjataulukon piikkipaikka joulun ajaksi. Kaksi ottelua enemmän pelannut Dicken on kaksi pistettä edellä, mutta voitto nostaisi Cocksin maalieron turvin ykkössijalle.

Ottelu Riihimäen Urheilutalolla alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk