Pitääkö HC Westin kotitaika – välieräpaikka katkolla HIFK:ta vastaan

Kauniaisissa on kahden muun puolivälieräsarjan tavoin välieräpaikka katkolla tiistaina, kun otteluvoitoin 2-0 johtava HC West isännöi HIFK:ta.

HC Westillä on siis kolme ottelupalloa HIFK:ta vastaan ja saa vieraakseen joukkueen, jolla ei ole kerrassaan mitään menetettävää. HIFK:n taistelutahtoa lisää varmasti myös ajatus masentavan tappioputken (22 ottelua, 22 tappiota) Luolassa katkaisemisesta.

Viime viikon kaksi ottelua osoittivat, että joukkueen leveydellä on korvaamaton merkitys pudotuspeleissä. Tiistain ja torstain otteluissa oli molemmissa eri ratkaisijat ja ottelutähdistöihin kirjattiin kuusi eri pelaajaa. West myös osoitti sopeutumiskykyään selvitettyään nopeasti ottelun alla tarvittavat menettelytavat, jolla otteluun lähdettiin ilman päävalmentajaa Mikael Källmanin sairastuttua.

Vierailija HIFK on ollut kahdessa ottelussaan täysin ulkomaalaistensa varassa. Nikola Zujic (10 maalia), Mirza Mimic (10 maalia) sekä Bogdan Klepa ei ole saanut riittävästi tulitukea kanssapelaajiltaan. Niclas Ahlgren (7 maalia, joista 4 rankkaria) ja neljästi Luolassa osunut Antti Koskela ovat ainoat Zujicin ja Mimicin ohella yli 1,5 maalin keskiarvolla osuneet.

Takana olevat puolivälieräottelut eivät ole suinkaan olleet mitään läpihuutojuttuja, joten paraatimarssia West tuskin välieriin marssii.

Ottelu Kauniaisissa alkaa tiistaina kello 19.00.

Edelliset ottelut:
17.03. HC West – HIFK 28-23
19.03. HIFK – HC West 20-22

HC West johtaa otteluvoiton 2-0.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk