Neljän pisteen ottelu Kauniaisissa keskiviikkona

HC Westillä ja BK-46:lla on keskiviikkona edessään todellinen neljän pisteen ottelu kun karjaalaiset saapuvat vierailulle Kauniaisten Luolaan. Tasapisteissä sijoilla neljä ja viisi majaileva kaksikko iskee yhteen keskiviikkona kello 19.00 alkaen.

Divarijoukkueen statuksella viikon verran kesällä viihtynyt BK-46 pääsi aloittamaan kauden täysin vailla paineita. Peter Kihlstedtin ohjaamana joukkue, jonka rakenteessa on jotain uutta, jotain vanhaa ja paljon sydäntä, on pelannut varsin viihdyttävää käsipalloa ja karjaalaisryhmä nappasi heti kättelyssä voitot ÅIFK:sta ja Atlas Vantaasta.

Helsinkiläisjoukkueet HIFK ja Dicken olivat karjaalaisille liian kova pala, mutta viimeistään viikko sitten Siuntiosta heilahtanut vierasvoitto muistutti käsipalloväkeä ikiaikaisesta totuudesta: ”Älä koskaan aliarvioi BeeKoota”, todetaan HC Westin verkkosivuilla. BK piti Atlasta toistamiseen lujilla viikonloppuna cupissa, mutta vieraat puristivat tauon tappioasemasta niukkaan voittoon – tämäkin kuitenkin osoitti, ettei BK:n voittaminen ole helppoa.

Westin ja BK-46:n alkukausi on sujunut paitsi pisteiden myös muiden numeroiden osalta hyvin tasaisissa merkeissä – kumpikin on tehnyt keskimäärin vajaat 27 maalia ottelua kohden ja vastaavasti päästänyt vajaat 26 maalia.

HC West lähtee kaiken lisäksi otteluun revanssimielellä, sillä maaliskuussa joukkueiden viimeksi taistellessa liigapisteistä, BK otti ensimmäisen vierasvoiton kuuteen vuoteen. Karjaalaisten impulsiivinen ja nopeasti reagoiva puolustustapa avaa oikein pelattuna vastustajalle avopaikkoja ja siihen Westin on iskettävä. Kotikentällään tällä kaudella voittamaton West on pelannut ottelun BK:ta enemmän ja saldona on kaksi voittoa, tasapeliä ja tappiota. Sunnuntaina Cocksia vastaan Westin hyökkäyskuviot toimivat hyvin mutta puolustamiseen vaaditaan lisää kovuutta.

Westin maalipörssin kärkisijoja pitää kaksi Karjaalla käsipallokasvatuksensa saanutta pelaajaa: Sami Silfver pitää koko liigan kärkipaikkaa 38 maalillaan kuudessa ottelussa, myös Robin Karlsson mahtuu kärkikymmenikköön 26 osumalla. BK:lta joukkoon mahtuu Oscar Udd 28 maalillaan.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk