Länsi-Uudenmaan derby, osa 3, lauantaina – kumpi nappaa herruuden?

SIF jatkaa SM-liigaa lauantaina kotonaan, jonne vieraaksi saapuu rakas paikallisvastustaja BK-46 Karjaalta.

Sarjataulukossa yhden pisteen ja pykälän siuntiolaisia edellä oleva karjaalaisryhmä on edellisen kohtaamisen jälkeen saanut sairastuvalta takaisin riveihinsä todella kovan takamieskolmikon, Janis Selgen, Victor Westerlundin ja Oscar Uddin. Näin käytettävissä on toinen takamieskolmikko Lignell-Cervera-Karuse lisäksi, mikä tuo joukkueelle merkittävästi lisää vaihtoehtoja ja vaarallisuutta.

Joukkue ei tietenkään nojaa pelkästään takamiehiinsä, vaan niin maalinsuulta kuin kuudesta metristä löytyy taitavia ja tehokkaita pelureita. Peter Kihlstedt on saanut luotua joukkueeseen hyvän taisteluhengen jossa vauhtia ja aggressiivisuutta nähdään kentän molemmissa päissä.

SIF taisteli edellisessä ottelussaan Cocksin vieraana sen minkä pystyi. Takamiehistä Anton Luuppala ja Ravo Voosalu olivat sivussa ja päävalmentaja Kaj Hagman joutui hyppäämään itsekin kentälle.

– Nyt on paljon pelissä ja on selvää, että tarvitsemme kaikkia pelaajia. Ennen kaikkea Anton Luuppalan osalta käydään taistelua aikaa vastaan lauantaita ajatellen, Hagman sanoi Västra Nylandin mukaan.

Lokakuussa vastaava ottelu Siuntiossa päättyi karjaalaisjuhliin loppunumeroiden ollessa 26-29. SIF kuittasi kuitenkin potut pottuina joulukuussa Karjaalla ja haki voiton lukemin 27-26.

Ottelu Siuntiossa alkaa lauantaina kello 15.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk