Kausi käyntiin perjantaina ÅIFK – BK-46:n myötä

SM-liigakauden 2014-15 ensimmäiset kuviot nähdään perjantaina Turussa, kun ÅIFK saa kauden avauskamppailussa vieraakseen BK-46:n. Vahvistuksia vielä kaipaavan ÅIFK:n ja rajusti uudistuneen BK-46:n kohtaaminen on ennakkoon melkoinen arvoitus.

ÅIFK:n päävalmentaja Ulf Andersson tuskailee kauden kynnyksellä ennen kaikkea ohuen miehistön kanssa. Pisteitä pitäisi kuitenkin pystyä raapimaan alusta asti kokoon ja Andersson näkee avausottelun sellaisena, josta avauspisteetkin saattaisivat hyvin irrota.

– He ovat menettäneet monia runkopelaajiaan, joten BK on joukkue joka meidän pitää pystyä kaatamaan. Mutta meidän pitää olla nöyriä, meille sarjassa ei ole yhtään helppoa ottelua, Andersson muistuttaa Abo Underrättelserin haastattelussa.

– Yksi etu meille on se, että useimmat olivat mukana viime kaudella kun kaikki oli uutta. Nyt ajatukset ovat piirtyneet päähän.

Helppo lähtökohta ei ole BK:llakaan, joka on pessyt täysin kasvonsa uutta päävalmentajaa Peter Kihlstedtiä myöten. Viime kaudella BK oli selkeästi ÅIFK:ta edellä, mutta mennyt on mennyttä.

– BK:lla tapaa olla usein vaikeaa Turussa, joten tästä ei missään nimessä tulee mikään helppo ottelu. Saamme olla varuillamme siellä, ihan kuten jokaisessa muussakin ottelussa, Kihlstedt sanoo Västra Nylandin mukaan.

Kauden 2014-15 avausottelu Samppalinnan palloiluhallissa vihelletään käyntiin perjantaina kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk