Kauden toinen Stadin derby sunnuntaina Pirkkolassa

Dicken ja HIFK kohtaavat toisensa toistamiseen tällä kaudella paikalliskamppailun merkeissä. Ensimmäinen kohtaaminen päättyi lauttasaarelaisten juhliin lukemin 32-22 marraskuun alussa.

Tuon kohtaamisen jälkeen HIFK on pelannut viisi ottelua häviten Westille, ÅIFK:lle sekä SIF:lle ja voitot on merkattu Atlasta sekä BK-46:tta vastaan. Dicken on edellisen keskinäisen ottelun jälkeen pelannut niin ikään viisi ottelua häviten vain puhtaalla pelillä jatkavaa Cocksia vastaan.

Cocksin lauantaisen voiton myötä Dicken putosi maalierolla kakkoseksi ja hakee nyt jälleen kärkipaikkaa haltuunsa. HIFK on puolestaan kuudennella sijalla ja nousisi voitolla takaisin viidenneksi ohi lauantain ottelunsa voittaneen ÅIFK:n.

HIFK:n ehdoton syömähammas tällä kaudella on ollut koko liigan maalipörssiä johtava ja marraskuun tähtipelaajan tittelin napannut Nikola Zujic, 75 maalillaan. Taustatukea ovat antaneet Olev Eensalu (47maalia) sekä Jasper Hellberg (43).

Dickenin maalintekijätilastot ovat merkittävästi tasaisemmat, joka kielii materiaalin leveydestä. Sisäistä pörssiä johtaa totutusti Benny Broman (56) jonka takana Filip Söderlund sekä Timmy Thor (49) ja Joacim Broman ja Anton Rémy (43).

Ottelu alkaa Pirkkolassa sunnuntaina kello 16.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk