Jatkuuko BK-46:n hurmos HIFK:n vieraana?

SM-liigan viikonloppu käynnistyy Helsingin Urheilutalolla perjantai-iltana kun HIFK saa vieraakseen BK-46:n, joka on aloittanut kauden kahdella voitolla ja keikkuu sarjataulukon kärkipaikalla ennen viikonloppua.

Kummankaan joukkueen valmistautuminen kauteen ei ollut helppo ja HIFK:n otteissa on avauskierroksilla näkynyt miehistön kapeus. Vahvistuksia haetaan ja kahden selkeän tappion jälkeen niille on myös selkeästi tarvetta.

BK:ssa pakka meni kesällä täysin uusiksi, mutta Peter Kihlstedtin komentoonsa ottama ryhmä on avannut kauden komeasti. Etenkin viikolla karjaalaiset suorastaan nöyryyttivät kauden ennakkoveikkailuissa korkealle vinkattua Atlasta. BK-show toisella jaksolla johti peräti 15 maalin voittoon.

– Pelasimme erittäin hyvän ottelun ja koko puolustus teki minun tehtäväni helpoksi, hehkutti yksi BK-sankareista, maalivahti Freddy Wickström ottelun jälkeen Västra Nylandissa.

Kausi on kuitenkin vasta nuori, eikä todellisista voimasuhteista ole välttämättä vielä saatu täyttä kuvaa. Varmaa on, että BK:lla on perjantai-iltana vastassaan ärsytetty HIFK, joka haluaa näyttää kotiyleisölleen olevansa avauskierrosten tuloksia parempi joukkue.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk