Jatkuuko BK-46:n hurmos HIFK:n vieraana?

SM-liigan viikonloppu käynnistyy Helsingin Urheilutalolla perjantai-iltana kun HIFK saa vieraakseen BK-46:n, joka on aloittanut kauden kahdella voitolla ja keikkuu sarjataulukon kärkipaikalla ennen viikonloppua.

Kummankaan joukkueen valmistautuminen kauteen ei ollut helppo ja HIFK:n otteissa on avauskierroksilla näkynyt miehistön kapeus. Vahvistuksia haetaan ja kahden selkeän tappion jälkeen niille on myös selkeästi tarvetta.

BK:ssa pakka meni kesällä täysin uusiksi, mutta Peter Kihlstedtin komentoonsa ottama ryhmä on avannut kauden komeasti. Etenkin viikolla karjaalaiset suorastaan nöyryyttivät kauden ennakkoveikkailuissa korkealle vinkattua Atlasta. BK-show toisella jaksolla johti peräti 15 maalin voittoon.

– Pelasimme erittäin hyvän ottelun ja koko puolustus teki minun tehtäväni helpoksi, hehkutti yksi BK-sankareista, maalivahti Freddy Wickström ottelun jälkeen Västra Nylandissa.

Kausi on kuitenkin vasta nuori, eikä todellisista voimasuhteista ole välttämättä vielä saatu täyttä kuvaa. Varmaa on, että BK:lla on perjantai-iltana vastassaan ärsytetty HIFK, joka haluaa näyttää kotiyleisölleen olevansa avauskierrosten tuloksia parempi joukkue.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 19.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk