HIFK ja SIF kauden avauksessa sunnuntaina

SM-liigakauden avausviikonloppu saadaan päätökseen sunnuntaina HIFK:n ja SIF:n iskiessä yhteen Helsingin Urheilutalolla. Viime kauden pronssimitalisti SIF ottaa mittaa hiukan vaikeassa tilanteessa kauteen lähtevistä isännistä.

HIFK:n joukkueen rakentaminen on jäänyt monien sattumusten myötä varsin myöhäiseen vaiheeseen. Serbialaisen Nikola Zujicin liittyminen ryhmään pari viikkoa sitten ja aivan avausottelun kynnyksellä maalin suulle hankittu ukrainalainen Bogdan Klepa helpottavat tilannetta, vaikka vasemmalle on vielä haussa vahvistusta.

SIF on myös kokenut jonkin verran muutoksia sitten viime kauden, mutta on kyennyt paikkaamaan menetykset. Jobinpostina on tärkeän Ravo Voosalun kauden alku sairastuvan puolella.

HIFK ja SIF eivät kuulu ennakkoon kuumimpiin ennakkosuosikkeihin, mutta ainakin Siuntiossa odotellaan yllätyksillekin olevan sijansa.

– Uskon että sarjasta tulee mielenkiintoinen ja me olemme harjoitelleet hyvin, SIF-luotsi Kaj Hagman toteaa Västra Nylandissa.

Viime kaudella SIF päätyi runkosarjassa kuudenneksi, mutta löysi parhaan vireensä pudotuspeleihin.

– Se antaa tietysti uskoa, mutta samanaikaisesti näkisin mielelläni että kautemme olisi nyt tasaisempi. On aina olemassa riski, jos tasoa yrittää nostaa todella paljon lyhyessä ajassa, Hagman muistuttaa.

HIFK-SIF Urheilutalolla alkaa sunnuntaina kello 16.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk