HIFK ja Dynamo Riihimäki avaavat viikonlopun perjantaina

SM-liigan runkosarja lähestyy loppuhuipennustaan, mutta paljon ratkaisuja on vielä edessä. Viikonloppu avataan perjantaina Helsingin Urheilutalolla HIFK:n isännöidessä Dynamo Riihimäkeä.

Sarjataulukon hännille yhteen pisteeseen jämähtänyt Dynamo pelaa enää kunniastaan, sillä joukkueen sijoitus on jo sinetöity. HIFK:lla panoksia pelissä sen sijaan riittää runsain mitoin.

HIFK lähtee otteluun kuudennelta sijalta, mutta takana vaanii kahden pisteen päässä SIF ja neljän pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelannut BK-46. Edellä puolestaan ÅIFK on vain pisteen päässä, tosin turkulaisillakin on pelaamatta kaksi ottelua vähemmän kuin HIFK:lla. HIFK:lle ottelu on viimeistä edellinen runkosarjassa, joten pisteet ovat sijoituksen kannalta hyvin tärkeitä.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa 3,5 kuukautta sitten ja tuolloin HIFK oli vahvempi maalein 32-23. Heti uuden vuoden puolella Riihimäellä oli tiukempaa, mutta HIFK vei tuolloinkin voiton loppunumeroiden oltua 29-33.

Dynamolle ottelu on vasta toinen helmikuun puolella; toistaiseksi ainoassa ottelussa joukkue kärsi ÅIFK:n vieraana 12 maalin tappion. HIFK:n helmikuu on sen sijaan sujunut vähintäänkin tyydyttävästi. Pahimmista kilpailijoista sekä SIF että BK-46 ovat kaatuneet ja kärkijoukkue Dickeniäkin HIFK piti tiukilla. Etenkin puolustuspeli HIFK:lla on ollut uomissaan, sillä helmikuun otteluissa omiin on uponnut keskimäärin vain 21 maalia.

Ottelu perjantaina alkaa kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk