HIFK ja Dynamo Riihimäki avaavat viikonlopun perjantaina

SM-liigan runkosarja lähestyy loppuhuipennustaan, mutta paljon ratkaisuja on vielä edessä. Viikonloppu avataan perjantaina Helsingin Urheilutalolla HIFK:n isännöidessä Dynamo Riihimäkeä.

Sarjataulukon hännille yhteen pisteeseen jämähtänyt Dynamo pelaa enää kunniastaan, sillä joukkueen sijoitus on jo sinetöity. HIFK:lla panoksia pelissä sen sijaan riittää runsain mitoin.

HIFK lähtee otteluun kuudennelta sijalta, mutta takana vaanii kahden pisteen päässä SIF ja neljän pisteen päässä kaksi ottelua vähemmän pelannut BK-46. Edellä puolestaan ÅIFK on vain pisteen päässä, tosin turkulaisillakin on pelaamatta kaksi ottelua vähemmän kuin HIFK:lla. HIFK:lle ottelu on viimeistä edellinen runkosarjassa, joten pisteet ovat sijoituksen kannalta hyvin tärkeitä.

Joukkueet kohtasivat vastaavassa ottelussa 3,5 kuukautta sitten ja tuolloin HIFK oli vahvempi maalein 32-23. Heti uuden vuoden puolella Riihimäellä oli tiukempaa, mutta HIFK vei tuolloinkin voiton loppunumeroiden oltua 29-33.

Dynamolle ottelu on vasta toinen helmikuun puolella; toistaiseksi ainoassa ottelussa joukkue kärsi ÅIFK:n vieraana 12 maalin tappion. HIFK:n helmikuu on sen sijaan sujunut vähintäänkin tyydyttävästi. Pahimmista kilpailijoista sekä SIF että BK-46 ovat kaatuneet ja kärkijoukkue Dickeniäkin HIFK piti tiukilla. Etenkin puolustuspeli HIFK:lla on ollut uomissaan, sillä helmikuun otteluissa omiin on uponnut keskimäärin vain 21 maalia.

Ottelu perjantaina alkaa kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk