HIFK haastamaan Dickenin puhdasta saldoa

Dicken kohtaa keskiviikkona Helsingin IFK:n kauden ensimmäisessä stadin derbyssä klo. 19.15 Pirkkolan käsipallopyhätössä.

Dicken lähtee otteluun puhtaalla pelillä, sillä viidestä pelaamastaan ottelusta on saaliiksi saatu yhtä monta voittoa. HIFK:n kausi taas on lähtenyt tahmeammin liikkeelle kun kuudesta pelistä saaliina on vain kaksi voittoa, sarjanousija Dynamoa sekä BK-46:ta vastaan. Tappiot on kärsitty SIF:lle, Cocksille, HC Westille sekä Atlas Vantaalle.

Keskiviikon pelin ennakkoasetelmat ovat kuitenkin varsin erilaiset. Kun IFK on maajoukkuetauolla rauhassa ehtinyt hio pakettiaan kasaan, on peräti viisi Dicken-pelaajaa ollut maajoukkueen mukana rasittamassa itseään Israelia, Saksaa sekä Espanjaa vastaan. On siis todella kiinnostavaa nähdä miten nämä kokemukset on saatu nollattua ja miten paluu seurajoukkueeseen on sujunut.

Dickenin alkukauden onnistujiin on laskettava tutut nimet kuten Joacim ja Benny Broman, Anton Rémy, Timmy Thor sekä koko maalivahti-trio. Uusina vastuunkantajina varsinkin nuori Filip Söderlund on tekemässä suurta läpimurtoa.

IFK:n vastaavat pelaajat ovat täksi kaudeksi tähtirintoihin hankitut Nicola Zujic, Olev Eensalu sekä Jasper Hellberg.

Paikalliskamppailuissa on aina ilmassa sitä jotakin, jota ei välttämättä pysty aistimaan kunnolla kuin paikan päällä. Ottelu Pirkkolassa alkaa keskiviikkona kello 19.15.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk