Dynamo saapuu Pirkkolaan – Dickenille taas vieraita Riihimäeltä

Dicken saa sunnuntaina toisen kerran peräkkäin vieraita Riihimäeltä, kun sarjajumbo Dynamo saapuu mittaamaan sarjataulukon kakkosen virettä lauantaina.

Todella raskaan ja harmittavan Cocks-tappion jälkeen Dickenin on jälleen aika keskittyä seuraavaan otteluun. Dynamo Riihimäki saapuu Pirkkolaan pelaamaan ensimmäisen pääsarjaottelunsa kyseisessä käsipallopyhätössä.

Joukkueiden kaksi edellistä keskinäistä ottelua seurasivat samaa kaavaa: tasaista ensimmäiset 10-15 minuuttia jonka jälkeen Dicken karkasi seuraavaksi 30 minuutiksi, jonka jälkeen oli jälleen tasaista. Reilut voitot edellisistä peleistä antavat tietyn turvallisuuden tunteen tekemiseen, mutta kuten nähtiin keskiviikkona, ei Dickenillä todellakaan ole varaa lepsuilla, vaan täytyy pelata täydet 60 minuuttia.

Dynamo haastoi keskiviikkona SIF:n vieraissa, joka on todistetusti hankala vieraskenttä. Peli päättyi kuitenkin isäntien 30-26 voittoon, josta Dynamon kundit ovat varmasti imeneet energiaa itseensä. Tyly tosiasia kuitenkin on, että Dicken on kasannut 16 sarjapelissään 28 pistettä kun Dynamon vastaava pelitahti on tuottanut vain yhden tasurin, sekin sarjan ensimmäisessä ottelussa.

Dynamon vaarallisimmat pelaajat tehojen valossa ovat olleet Osmo Tuomi jota on hyvin kompanneet Ville ja Valtteri Viljanen sekä Reima Nieminen.  Dickenin tehomiehinä ovat häärineet maalintekijätilaston top 10:een kuuluvat Benny Broman ja Filip Söderlund.

Ottelu Pirkkolassa alkaa lauantaina kello 16.00.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk