Dynamo Riihimäki haastamaan BK-46:tta

Kauden avausottelun jälkeen pisteittä taivaltanut Dynamo Riihimäki matkaa keskiviikkona Karjaan SISU Arenalle ensi kertaa SM-liigataipaleensa aikana.

Vaikea kesä Karjaalla on jäämässä taakse ja BK on aloittanut kauden Peter Kihlstedtin johdolla mukavaa tahtia. Kuusi pistettä yhtä monesta ottelusta on vähintään tyydyttävä suoritus tähän saakka ja erityisesti karjaaalaisia lämmittää paikallisvastustaja SIF:sta vieraskentältä haettu voitto.

Dynamo puristi kauden avauspelissään HC Westia vastaan tasapelin, mutta sen jälkeen on ollut vaikeampaa. On tosin syytä huomata, että West-kamppailun lisäksi Dynamo ei ole varsinaisesti pelannut yhtään kotiottelua, sillä ainoassa toisessa kotiottelussa vastassa oli paikalliskilpailija Cocks.

Ottelun ennakkosuosikista ei ole kuitenkaan epäselvyyttä. Hiukan puskan takaa kauden alussa iskemään päässyt BK-46 on kuitenkin sikäli uudessa tilanteessa, että kotiyleisö osaa nyt odottaa täyttä pistepottia ”vanhaan malliin” ja tämä voi tuoda pientä ylimääräistä painetta.

Ottelu Karjaalla alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk