Dickenillä välieräpaikka katkolla – SIF tiukassa paikassa

Dicken on voiton päässä SM-liigan välieräpaikasta, kun SIF saapuu tiistaina vieraaksi Pirkkolaan ottelusarjan kolmanteen osaan.

Dicken vei avausottelun nimiinsä suorastaan näytöstyyliin. Toisessa ottelussa kotonaan SIF tarjosi jo huomattavasti paremman vastuksen, mutta lopulta Dicken eteni toiseen selvään voittoon.

– SM-kulta on ehdottomasti iso tavoitteemme, mutta otamme ottelun kerrallaan. Emme ole vielä välierissä finaalista puhumattakaan, mutta kaikki joukkueessa tekevät töitä saman tavoitteen eteen, Dicken-maalivahti Patrik Roslander totesi Västra Nylandille.

– Meidän kannaltamme näyttää tasaisen hyvältä, minusta olemme parantaneet kaikessa uuden vuoden jälkeen. Samalla emme kuitenkaan ota mitään itsestäänselvyytenä, vaan keskitymme loppuun saakka.

Nyt SIF:n on kuitenkin pakko keksiä uusia keinoja horjuttaakseen Dickenin marssia välieriin. Tilannetta ei ainakaan helpota Christoffer Modigin edellisottelussa epäurheilijamaisen käyttäytymisen johdosta kuittaama pelikielto.

Dicken on kahdessa ottelussa latonut jo 66 maalia ja on selvää, että siuntiolaisten on saatava kotijoukkueen hyökkäykset kuriin, mitä ottelusarjaa aiotaan venyttää vielä neljänteen otteluun.

– On selvää, että tilanne on hankala, mutta jatkamme taistelua. Emme ole vielä luovuttaneet, vakuutti SIF-laituri Gustav Svanbäck VN:lle.

Ottelu Pirkkolassa alkaa tiistaina kello 19.15.

Edelliset ottelut:
17.03. Dicken – SIF 34-15
19.03. SIF – Dicken 20-32

Dicken johtaa otteluvoiton 2-0.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk