Dicken hakee finaalisarjan tasoitusta kotiyleisön edessä

SM-liigan toinen finaaliottelu pelataan lauantaina Pirkkolassa ja Dicken hakee kotiyleisönsä edessä otteluvoittojen tasoittamista.

Cocks vei ensimmäisen ottelun torstaina lopulta suhteellisen selvästi nimiinsä. Dickenin kapteeni Joacim Broman antoi ansaitut kehut Cocksille, mutta korosti samalla oman joukkueensa pystyvän paljon parempaan. Lauantaina tuolle parantamiselle olisi hyvä paikka, vaikka Broman ei näe paineita tulleen sen enempää avausottelun tappion myötä.

– En näe sitä minään ”pakkopelinä” noin ylipäänsä. Se on yksittäinen ottelu ja riippumatta siitä miten se päättyy, sunnuntaina pelataan taas, Broman sanoi Yle Sportenille.

Loukkaantumisen jälkeen paluun tehnyt Cocksin Andreas Rönnberg uskoi myös, että lauantaina vastassa on vahvempi Dicken.

– Olin hiukan yllättynyt että voitto [avausottelussa] tuli niin selvästi. Olin viime viikolla katsomassa EM-karsintaottelua Itävaltaa vastaan ja siinä moni Dicken-pelaaja pelasi erittäin hyvin, sanoi Rönnberg ja näki Cocksinkin otteissa vielä parannettavaa.

– Hyökkäysten tempon pitää olla parempi. Seisoimme viimeksi ajoittain paikoillamme, joskin se johtui varmaan myös selvistä johtonumeroista toisella puoliajalla.

Toinen finaaliottelu Pirkkolassa käynnistyy lauantaina kello 16.00. Yle TV2 näyttää kamppailun suorana lähetyksenä kello 15.55 alkaen.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk