Cocksilla runkosarjan ykkössija haarukassa BK-46:n saapuessa vierailulle

Ensimmäisenä urakkansa kauden 2014-15 runkosarjassa saa päätökseen Cocks, joka viimeisessä runkosarjaottelussaan kohtaa kotihallissaan keskiviikkona BK-46:n.

Mikäli Cocks voittaa ottelun, varmistaa se myös runkosarjan voiton ja samalla kotiedun jokaiselle pudotuspelikierrokselle. Jos Cocks ei täysiä pisteitä ottelusta nappaa, on Dickenillä mahdollisuus nousta Cocksin ohi viimeisen ottelunsa voittamalla.

Myös Riihimäelle saapuvan karjaalaisjoukkueen osalta on paljon vielä hämärän peitossa. Pudotuspelipaikkansa se toki on jo ajat sitten varmistanut, mutta sarjan kahdeksannella sijalla tällä hetkellä majailevalla joukkueella on vielä täydet mahdollisuudet nousta kaksi pistettä edellään olevan rakkaan kilpakumppanin SIF:n ohi.

Paljon pitää kuitenkin BK:n pelin parantua viimeaikaisesta mikäli joukkue mielii vielä sarjasijoitustaan parantaa, sillä joukkue on hävinnyt viisi viimeistä otteluaan. Onkin hyvin mahdollista, etteivät Cocksin ja BK:n sarjasijoitukset tule enää nykyisistä muuttumaan ja joukkueet kohtaavat heti puolivälierissä toisensa uudelleen. Edellisottelussaan BK pelasi hyvän avausjakson Dickeniä vastaan, mutta peli katosi sen jälkeen täysin.

– En tiedä mitä toisella puoliajalla tapahtui. Pelasimme hyvän ensimmäisen puoliajan, mutta mikään ei toiminut tauon jälkeen. Se sitten levisi myös puolustukseen, BK:n Victor Westerlund hämmästeli Västra Nylandille.

Cocks on alkuvuoden aikana siivonnut ottelukalenteriaan Challenge Cup-viikonloppujen ympäriltä ja joutunut siksi taistelemaan läpi melkoisia peliputkia. Keskiviikon BK-ottelun jälkeen edessä on vielä pitkä kahden ottelun pyörähdys Baltiassa, jossa ratkeaa selviytyykö joukkue tämänvuotiseen FinalFour-lopputurnaukseen.

Ottelu Riihimäellä alkaa keskiviikkona kello 18.30.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk